Ревю на LG UQ70003LB

LG UQ70003LB

LG UQ70003LB е висококачествен телевизор, който осигурява реални цветове и отличен контраст. Качеството на картината е невероятно, но това, което се намира под екрана, отличава този телевизор от останалите.

LG UQ70003LB

Виж цената за днес

LG UQ70003LB: Характеристики, функции и технологии

Ако търсите 4K телевизор на достъпна цена и лесен за използване, LG UQ70003LB е добър избор. Той идва с вградени приложения, които са лесни за навигация и използване.

Когато си търсите телевизор, искате да сте сигурни, че той има възможно най-добрата картина. А когато става въпрос за това, G23LA на LG е един от най-добрите телевизори на пазара в момента.

α5 процесор от пето поколение на LG UQ70003LB е мощен интелигентен процесор, който се използва в телевизора. Той поддържа AI, така че може да се използва за да подобрява качеството на изображението, звука и управлението на телевизора. Той може да се използва за да направи изображението по-реалистично, звука по-чист и контрола на телевизора по-лесна.

HDR10 Pro е сравнително нов тип стандарт за висок динамичен обхват (HDR). HDR10 Pro е проектиран така, че да позволява по-точно представяне на цветовете и подобрено съотношение на контраста. Той също така позволява по-високи пикови нива на яркост, което може да доведе до по-добро общо качество на картината.

ThinQ AI е бренд на LG Electronics за технологии, които интегрират интеллектуални и интернет на нещата (IoT) функции в продуктите си. ThinQ AI предлага интеллектуално управление на различни устройства, като телевизори, хладилници, климатици и други електронни устройства. Използва машинно обучение и други интеллектуални технологии за да направи управлението на устройствата по-лесно и интуитивно.

HGiG е стандарт за изображение и светлина, който е разработен от HDMI Forum – организация, създадена за да развива и поддържа HDMI стандарта. Той е предназначен да осигурява максимално качество на изображение и звук за гейминг, като поддържа различни режими на изображение, светлина и цвят, които осигуряват максимално реалистично изображение и добър комфорт на гледане. Той се използва основно за изображение в режим игра и е поддържан от различни гейминг монитори, телевизори и софтуер.

Серията UQ70003LB се предлага в няколко модела: LG 43UQ70003LB, LG 50UQ70003LB и LG 55UQ70003LB.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG UQ70003LB: Мнение за продукта

LG UQ70003LB с α5 процесор от пето поколение и поддръжка на ThinQ AI и HGiG е мощен и интеллектуален телевизор, който осигурява висококачествено изображение и звук. С ThinQ AI може да се управлява интуитивно и да се използва за да се подобри качеството на изображението и звука. HGiG стандарта поддържа режим игра и осигурява максимално реалистично изображение и добър комфорт на гледане. В цялостното, LG UQ70003LB може да бъде добър избор за тези, които търсят качествен и интеллектуален телевизор.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo