LG RC8055EH2M - Виж цената

Ревю на LG RC8055EH2M

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

LG RC8055EH2M 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли нова, мултифункционална сушилня, която да се грижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи като същевременно запазва качеството на техните тъкани за дълго време?! Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня LG RC8055EH2M с висока ефективност при своята работа и 14 различни програми, гарантирано ще поддържа вашите дрехи сухи, със свеж аромат и наситени цветове за дълъг период от време.

LG RC8055EH2MВиж цената за днес

LG RC8055EH2M Review

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Програма за дънки – тази програма е специално създадена, за да се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дънкови дрехи, якета или вълнени дрехи. Дебелите дрехи се изсушават по-трудно, особенно в областта на шевовете и кантовете им, където има по-голямо наслагване на плат. Тази сушилня успешно успява да изсуши дори най-дебелите дрехи, като запазва тъканите им непокътнати.

Програма за спортни облекла – тази програма е специално създадена за изсушаването на спортни дрехи от деликатни материи като памук и синтетика, при изпираща програма до 40 градуса и оптимизирано ниво на влажност.

Виж още: Ревю на Electrolux EW7H438B

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в стилен сив цвят с, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и сребристата рамка, обгръщаща люка на барабана са перфектния завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилня LG RC8055EH2M разполага с изключително удобни и практични размери от 64 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня LG RC8055EH2M разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложен старт, Сензор за влажност. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като ECO Mode, Smart диагностика, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня LG RC8055EH2M има подходяща програма за всички тях. С 14-те си различни програми като Памук, Смесени, Easy Care, Твърди тъкани, Дънки, Спорт, Бързо сушене, Деликатни, Вълна, Skin care, Опресняване – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, перфектно качество на работа и 14 различни програми, сушилня LG RC8055EH2M ще осигури перфектно изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи да запази качеството и цветовете дори на най-фините материи. Ако сте от хората, които държат на перфектното качество на своите дрехи, то сушилня LG RC8055EH2M ще се превърне във вашия най-верен помощник при тяхното изсушаване. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да носите любимите си дрехи. Просто ги сложете в сушилнята и оставете за себе си удоволствието от тяхното бързо изсъхване и мигновено обличане.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password