Ревю на LG QNED813QA

LG QNED813QA

LG QNED813QA е интелигентен QNED телевизор, който е създаден, за да ви осигури по-добро зрително изживяване. Той е с усъвършенствано качество на картината и модерни функции.

LG QNED813QA

Виж цената за днес

LG QNED813QA: Характеристики, функции и технологии

Технологията NanoCell в телевизора LG QNED813QA е чудесна функция, която ви помага да извлечете максимума от зрителното си изживяване. Тя спомага за намаляване на шума и прави картината по-ясна. Можете също така да регулирате настройките за контраст, яркост и цветове, за да персонализирате зрителното си изживяване.

QNED813QA е оборудван с технология с квантови точки, която използва наноразмерни частици, за да произвежда светлина с по-висока енергийна ефективност от традиционните LED телевизори. Това означава, че QNED813QA възпроизвежда по-ярки и по-живи цветове, които са по-близки до оригиналното съдържание.

Функцията Dimming Pro помага за подобряване на контраста и яркостта на телевизора. Тази технология спомага за по-естествено зрително изживяване, което улеснява гледането на филми, спорт и видеоигри.

Телевизорът LG QNED813QA се захранва от процесор AI α7 Gen5, което означава, че цялото ви съдържание – от 4K HDR до 3D и UHD Blu-ray дискове – се подобрява автоматично в реално време. И тъй като този процесор е изграден върху основата на усъвършенствани технологии, разработени от LG, можете да сте сигурни, че качеството на картината на телевизора ви ще бъде най-добро, независимо какво гледате или играете.

Процесорът също така работи с платформата за изкуствен интелект LG ThinQ, за да подобри зрителното ви изживяване, като автоматично открива всякакви промени в околната осветеност и съответно регулира нивото на яркост. Тя също така разпознава различните видове съдържание и ги подобрява по съответния начин: ако например гледате филм, тя ще оптимизира картината за тъмни сцени; ако гледате спорт, ще оптимизира за ярки сцени.

LG QNED813QA е телевизор от най-висок клас с функция True Cinema, която ви позволява да гледате филми по начина, по който са предназначени да бъдат гледани.

True Cinema е процес, който оптимизира цветовете, контраста и яркостта, без да променя видеосъдържанието. Той е идеален за филми и телевизионни предавания, но е чудесен и за игри. Тази функция е налична в новите телевизори на LG, които са пуснати на пазара.

Този модел също така поддържа AMD FreeSync Premium, което е адаптивна технология за синхронизация, която помага да се намали накъсването на екрана и заекването в игрите. Тази функция е особено полезна, ако искате да играете бързи FPS игри на телевизора си.

Серията QNED813QA се предлага в няколко модела: LG 50QNED813QA, LG 55QNED813QA, LG 65QNED813QA и LG 75QNED813QA.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG QNED813QA: Мнение за продукта

Това е един от най-иновативните телевизори, които някога съм виждал. Той има дисплей с квантови точки, за получаване на по-широка гама от цветове от традиционните LCD дисплеи. Резултатът е, че всичко на този телевизор изглежда по-живо и реалистично – можете да се почувствате почти като в центъра на действието, докато гледате любимите си предавания или филми.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo