Ревю на LG QNED753RA

LG QNED753RA

В съвременния технологичен свят, конкуренцията в сферата на телевизията е ожесточена. LG, известен с качеството на продуктите, които предлага, представя модел QNED753RA – перфектната комбинация на качество и технологични иновации. Групирайки най-добрите си функции в един пакет, този телевизор е способен да промени начина, по който гледаме телевизия.

LG QNED753RA

Виж цената за днес

LG QNED753RA: Характеристики, функции и технологии

Аудио система

LG QNED753RA има вградена аудио система с обща мощност 20W. Въпреки че телевизорът не поддържа независим контрол, подлежащ на отделно настроене, аудио системата е достатъчно мощна и предлага чист и ясен звук.

Свързаност

Този модел предлага широка гама опции за свързаност, включително съвместимост с Bluetooth и Wi-Fi, който работи на стандарт 802.11 ac, което гарантира бърза и стабилна връзка.

Енергийна Консумация

Енергийната консумация е продължителна грижа за потребителите и LG QNED753RA отговаря на това очакване. Годишната консумация на енергия на телевизора е 64kWh при стандартна употреба, възлизаща на 121kWh при използване на HDR режим. В режим на готовност, уредът потреблява само 0.5W. Според най-новите европейски разпоредби, LG QNED753RA е класифициран в енергийен клас E.

TV Тунер

Телевизорът е оборудван с DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2 тунери, което ви дава достъп до широк спектър от канали.

Интерфейс

LG QNED753RA предлага различни портове за свързване, включително 2x USB 2.0, 4x HDMI, CI+ слот, 2x RF и 1x Digital Optical Out.

Смарт ТВ

Устройството функционира с операционна система webOS версия 23. Освен това поддържа YouTube и Netflix като вградени видео приложения. Има вграден гласов асистент и включва функционалностите Airplay 2 и интеграция на Apple HomeKit, както и възможност за mirroring на iOS и Android устройства. Вътрешният му процесор е 5 AI Processor 4K Gen6.

Видео характеристики

LG QNED753RA предлага висока детайлност с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Той поддържа HDR10 и HLG технологии за висок динамичен диапазон, което значи, че можете да очаквате изключителен контраст и богати детайли.

Технология на изображението

LG QNED753RA използва няколко технологии на изображението, които подобряват качеството на картината до нива, отлични дори и за висококачествени 4K телевизори.

Local Dimming подобрява контраста, като регулира задното осветление на различните зони на екрана в зависимост от съдържанието на сцената.

Dynamic Tone Mapping адаптира HDR изображението в реално време, за да се постигне максимална детайлност и динамичен диапазон.

Picture Mode и AI Brightness Control работят заедно, като оптимизират настройките на картината според условията на осветление на стаята.

FILMMAKER MODE™ възпроизвежда съдържанието така, както е задумано от създателите му, за да се насладите на филми и ТВ предавания с най-голяма верност.

4K Upscaling подобрява качеството на изображенията с по-ниска резолюция, като ги апскелира до 4K качество.

Характеристики на игрите

Специално за геймърите, LG QNED753RA предлага няколко опции, които подобряват игровото изживяване:

ALLM (Auto Low Latency Mode) намалява латентността, като автоматично превключва телевизора в игров режим, когато е свързан игрова конзола.

HGiG и Game Optimizer съвместно работят за оптимизация на картината при гейминг, като предлагат по-висока детайлност и по-бърза реакция.

Аудио технология

LG QNED753RA предлага изключително качество на звука благодарение на множество аудио технологии:

Down Firing и LG Sound Sync създават мощен и богат звук, който се разпространява в цялата стая.

Clear Voice технологията изолира и подобрява гласовите диалози в сцените, което ги прави по-лесно разбираеми.

Simultaneous audio output позволява на телевизора да предава звука едновременно през вградените говорители и свързани слушалки или аудио система.

AI Acoustic Tuning и AI Sound Pro работят заедно, като анализират и оптимизират звука спрямо типа на съдържанието и условията на стаята.

TV Sound Mode Share и AI портиер позволяват лесен достъп и контрол над настройките на аудиото.

Серията QNED753RA се предлага в няколко модела: LG 43QNED753RA, LG 50QNED753RA, LG 55QNED753RA и LG 65QNED753RA.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG QNED753RA: Мнение за продукта

Със своя премиум дизайн, изключителни характеристики и иновационни способности, LG QNED753RA отговаря на очакванията за висококачествен телевизор. Всички функции, които има под елегантната си външност, правят го една от най-добрите опции за всякакъв вид аудитория – от домашни потребители до наистина технологично запалени ентусиасти. LG усъвършенства влагането си в качество и иновации. Ако търсите свеж дух в домaшния си развлекателен живот, тогава LG QNED753RA без съмнение заслужава вашето внимание.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo