LG P12EN - Виж цената

Ревю на LG Standard Plus P12EN

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

LG P12EN 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студа или от горещините? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик LG P12EN, с енергиен клас А++, ще осигури перфектните температурни условия във вашия дом, независимо дали имате нужда от топлина през студените зимни вечери или от прохлада през летните горещини!

Виж цената за днес

LG P12EN Review

Премахване на влагата – тази функция, спомага за оптималното качество на въздуха във вашия дом. Тя предотвратява овлажняването на въздуха като по този начин предотвратява появата на дихателни проблеми и създава максимално добри условия във вашето помещение.

Comfort Air – създайте максимално комфортна температура на въздуха във вашия дом, благодарение на тази технология. Отоплението/охлаждането на въздуха във вашите помещение става изключително бързо и ефективно.

Антибактериален филтър – благодарение на този „аксесоар” във вашия климатик, вие ще се наслаждавате на кристално чист и свеж въздух във вашия дом. Филтърът предотвратява фините прахови частици, бактериите и микробите да попадат в циркулиращия от вашия климатик въздух, като същевременно предотвратява тяхната поява и в самия уред.

LG P12ENВиж още: РЕВЮ: Климатик Star-Light ACM-12WIFI – Цена и мнения!

Климатик LG Standard Plus P12EN е с модерен дизайн. Решен в класически бял цвят, той ще пасне перфектно във всяка стая от вашия дом, независимо от нейното обзавеждане. Вътрешното устройство разполага с размери 837х308х189мм., дебит на въздуха 750 м³/н, а нивото на възпроизвеждания шум е едва 27dB. Това прави уреда лесен за монтиране във всяка стая от вашия дом, като няма да смущава вашето спокойствие по време на своя работен режим.

Външното тяло е с размер 717х483х230мм., с дебит на въздуха 1620 м³/н и ниво на шум от 50dB, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилищно помещение. Минималната температура при охлаждане на този уред е -10°C, а при отопление 48°C. Това гарантира постигането на оптимално добра температура във вашия дом, независимо от метеорологичните условия навън.

С капацитет охлаждане от 12000 BTU и на отопление 13000 BTU, този уред е изключително подходящ за поставяне в помещения с площ до 35 м². Освен много ефективен, този уред е и изключително енергоикономичен. С номинална консумация при охлаждане от 1080W и при отопление от 1000W, той ще осигури както изключителна мощност при своята работа, така и нисък разход на електроенергия.

Нашето мнение за продукта:

Нов, със стилен дизайн и изключителна мощност и ефективност при своята работа, Климатик LG Standard Plus P12EN ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, съобразена с вашите лични нужди и предпочитания. Подарете си топли и уютни зимни вечери и освежаващи прохладни летни дни, с помощта на новия уред от Toshiba – климатик Климатик LG Standard Plus P12EN!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password