Ревю на LG OLED65CX3LA

LG OLED65CX3LA

LG OLED55CX3LA разполага с най-съвременната Ultra OLED интелигентна система, като е оборудван с множество модерни технологии за филтриране на картина и звук. Огромният 65-инчов екран, ще възпроизведе всяко избрано от вас съдържание с ненадминато качество на цветове, контрст и звук.

LG OLED65CX3LAВиж цената за днес

Функции

Dolby Atmos – технология за съраунд звук, разработена от Dolby Laboratories. Той се разширява върху съществуващите съраунд звукови системи чрез добавяне на височинни канали, позволявайки звуците да се интерпретират като триизмерни обекти.

Instant Game Response – Instant Game Response е просто превключването на телевизора в режим на игра, когато разпознае игрите незабавно, без да се налага да го правите ръчно. Уреда поддържа Auto Low Latency Mode, който се активира чрез активиране на Instant Game Response от менюто „Допълнителни настройки“.

4K Upscaler – мащабирането е процесът, при който плейърът подобрява оригиналната входна разделителна способност. За да функционира процесът, качеството на входа трябва да е Full HD (1920×1080 пиксела). Плейърът ще увеличи мащаба на оригиналната резолюция от 1920×1080 пиксела до 3840×2160 пиксела. 4K естествено съдържание означава, че входната разделителна способност вече е 3840×2160 пиксела.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят, той ще пасне на обзавеждането на вашия дом, независимо от неговия стил. Размерите на уреда са: 1449 x 862 x 251 мм със стойка и 1449 x 830 x 46.9 мм без стойка. Освен това, съвместимостта му с VESA 300×200 ще ви позволи да позволи да монтирате телевизора на вашата стена. Екранът е с диагонал 164 сантиметра, с OLED HDR технология и 4K качество на изображенията с резолюция 3840 x 2160 пиксела. Освен това, енергийната ефективност е висока – максималното потребление на електроенергия на годишна база е 190 kWh.

Видео характеристики

OLED дисплеят има  голям диагонал от 164 сантиметра, Ultra HD 4K качество на изображенията, но също така има вградени и 25 технологии, които допълнително оптимизират качеството на картината. Те са: 4K Upscaler, Ultra Luminance Pro, AI Upscaling, Instant Game Response, Picture Mode, Pixel Dimming, Perfect Viewing Angle, HEVC Decoder, VP9 Decoder, Perfect Colors, Perfect Black, Rich Color Technology, Film-Maker Mode, Freesync, HGIG Mode, a9 Gen 3 AI Processor 4K, Eye Comfort Display, AI Picture Pro, Auto Genre Selection (SDR/HDR/Dolby HDR), AI Brightness Control, Dolby Vision IQ, HFR, ALLM & VRR, G-SYNC, 4K120p. Всяка една от тези технологии се грижи за вашия комфорт по време на гледане на любимото ви видео съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Перфектната картина, трябва да бъде придружавана и от перфектен звук. Производителят от LG e помислил и за този аспект при проектирането на LG OLED65CX3LA. Звукът на този телевизор се осигурява от 2 вградени високоговорителя и субуфер. Мощността на говорителите 40W, а на субуфера 20W. Иновативни над 13 технологии, се грижат за максималното оптимизиране, за да се насладите дори на най-фините шумове от възпроизвежданото съдържание.

Свързаност

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез TV тунери DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2. Wi-Fi свързването ще ви позволи да сърфирате в любимото си онлайн пронстранство, а слота CI + ще ви отърве от всички нежелани кабели на приемника на телевизора. Допълнителните портове, с които разполага уреда са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot
4 x HDMI, 2 x RF, 3 x USB. Те ще ви дадат възможността да възпроизведете на голям екран любимите си филми, клипове, снимки или музикални файлове, които съхранявате на външен източник на памет.

В заключение

Този Smart TV е интегрирал WebOS , която ще ви отведе в света на най-доброто съдържание, предлагано от доставчиците. Сърфирането в интернет, приложенията и игрите вече не са предназначени само за мобилните ви устройства, вече можете да им се наслаждавате и на голям екран, директно на вашия телевизор. Множество модерни технологии, ще се погрижат до вас да достигат кристално ясни изображения и звук, независимо от възпроизвежданото съдържание.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo