LG OLED55C8PLA - Виж цената

Ревю на LG OLED55C8PLA

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

LG OLED55C8PLA

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор OLED LG OLED55C8PLA с 4K UHD качество на картината и вградени някои от най-новите технологии за оптимизиране на изображението, ще ви накара да се потопите в удоволствието от кристално чиста и ясна картина, с богати и наситени цветове. За едно ново, по-завладяващо и по-забавно телевизионно изживяване!

LG OLED55C8PLAВиж цената за днес

LG OLED55C8PLA Review

Perfect Black – благодарение на перфектния черен цввят, контрастът на изображенията във вашата картина е още по-дълбок. По този начин изображенията са по-ясни, а цветовете са още по-дълбоки и наситени.

Процесор α9 – благодарение на интелигентния процесор, вие получавате живи цветове, повече дълбочина и яснота на изображенията за изключително прецизни детайли.

Cinema HDR – забавлявайте се с няколко HDR формата с вашия нов Smart телевизор. Подарете си истински кинематографични изживявания във вашия собствен дом с Dolby Vision™ и Advanced HDR от Technicolor, както и с HDR10 Pro и HLG Pro.

Dolby Atmos® – тази технология ще ви осигури 360º съраунд звук. Подарете си кристално ясен и чист звук, без смущения при неговото възпроизвеждане и ефект на озвучаване като от кино салон, с тази модерна технология.

Виж още: Ревю на Tesla 43T319SFS

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят с ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом. Модерната и нестандартна стойка, решена в сребрист цвят, придава перфектен завършек на стилната визия на вашия нов телевизор.

Основни характеристики

Размерите на този нов Smart TV са изключително удобни и практични. Те са: 1228 x 707 x 46.9мм без стойка и 1228 x 757 x 230мм със стойка. Съвместимостта му с VESA 300×200 го прави подходящ за поставяне върху директно върху вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 и вход антена. Също така, уреда разполага и с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергономичен с консумирана мощност от едва 113W.

Видео

Перфектната картина на телевизор OLED Smart LG OLED55C8PLA се възпроизвежда на екран с диагонал от 139см с резолюция 3840х2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като Ultra Luminance Pro, LG 4K Upscaler, 4K HFR, 4K Cinema HDR cu Dolby Vision, Pixell Dimming, Billion Rich Colors, LG OLED 4K и др. в комбинация с невероятното HD качество, ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е стерео, като тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 40W, общо. Специалните технологии Dolby Atmos Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, LG Sound Sync, Clear Voice III, Dolby Audio, оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

Телевизор LG OLED55C8PLA разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ще в позволи да се насладите на любимото си онлайн съдържание. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Слот CI+, LAN, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 Входа USB, Мини жак за слушалки, 4 HDMI портова.

Нашето мнение за продукта

Стилен, с модерен дизайн и иновации в технологиите Телевизор OLED55C8PLA е идеалното решение за всеки практичен и удобен дом. Независимо дали гледате любимите си филми или шоу предавания или искате да си подарите малко време за себе си пред малкия екран след дълга работна седмица, LG OLED55C8PLA ще ви предостави възможността да се потопите в изживяването от кристално чистата картина в комбинация с изключително ясен звук!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password