LG OLED55B9PLA - Виж цената

Ревю на LG OLED55B9PLA

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

LG OLED55B9PLA

Ако за вас, времето прекарано пред малкия екран у дома, е истинско удоволствие. Ако обичате да се наслаждавате на любимите си филми, шоу програми и музикални видеа, с най-високо качество на изображението – то вие сте на правилното място. Днес ви представяме телевизор LG OLED55B9PLA. Той е събрал в себе си модерния дизайн и иновационни технологии в своя 55-инчов екран. Създателите му от LG, са се погрижили да не ви се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената.

LG OLED55B9PLAВиж цената за днес

LG OLED55B9PLA Review

Active HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

4K активният HDR оптимизира всяка сцена, като осигурява деликатни детайли и богати цветове. Форматът мулти-HDR, който включва HDR10 и HLG, съчетан с технологията на LG за динамична корекция сцена по сцена, ви дава възможност да се наслаждавате на всяко видеосъдържание с изумителното HDR качество.

Тънката скосена част и гладките модерни линии добавят нотка на първокласна естетика към дома ви и подобряват зрителните ви впечатления.

Интелигентният процесор от второ поколение α7, подобрен с алгоритъм за дълбоко обучение AI, осигурява спираща дъха детайлна картина и звук, с който зрителят се потапя в невероятна реалност.

Обогатете Вашите изживявания при гледане на телевизия с Google Assistant и Amazon Alexa. Трябва само да зададете въпрос и LG AI TV ще задоволи любопитството Ви, ще Ви даде препоръки на базата на Вашия вкус и ще управлява устройства, когато поискате.

Виж още: Ревю на LG OLED55E9PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 1228 x 246 x 744 мм със стойка и 1228 x 46.9 x 706 мм без стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 140 см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии: HLG, HDR 10 и др., допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук от 40 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Atmos и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов OLED TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: Wi-Fi свързване,  Слот CI+, Bluetooth, 3 входа USB и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

LG OLED55B9PLA е много достъпен телевизор с отлично изпълнение на кчество и функции. Всеки от вас, който се насочва към този модел, ще остане изключително доволен от възможността да се наслаждава на филми, музика и снимки, по всяко време. Подарете на себе си кристално качество на картината, в комбинация с множеството функции, които ви предлага този иновативен телевизор за едно истинско изживяване, почти като това в развлекателните центрове, дирекно във вашия хол само на един клик разстояние.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password