Ревю на LG NANO813QA

LG NANO813QA

Прегледът на телевизора LG NANO813QA е чудесен начин да придобиете представа как се представя този конкретен модел. Важно е да разберете с какво се захващате, преди да направите покупка, а има много променливи, които трябва да вземете предвид, когато купувате нов телевизор. Тази статия ще ви помогне да научите повече за телевизора и да разберете дали той е подходящ за вашите нужди.

Виж цената за днес

LG NANO813QA: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът NanoCell разполага с Full Array Local Dimming Pro с технология NanoCell, която ви осигурява увеличена цветова гама, по-дълбоко черно и по-ярко бяло – всичко това, като същевременно използва по-малко енергия от конвенционалните LED телевизори.

Една от основните характеристики на телевизора LG NANO813QA е неговата функция Pure Color. Това е технология, която ви позволява да виждате цветовете така, както са били предназначени да бъдат виждани. Тя прави това, като пресъздава външния вид и усещането за реални обекти и сцени с повече детайли и дълбочина от всякога. Pure Color е уникална, тъй като използва две различни технологии: Quantum Dot и Nano Cell Display (Nano Cell).

Технологията Quantum Dot използва наноразмерни частици, за да създаде по-ярки и по-живи цветове, докато Nano Cell Display осигурява по-дълбоко черно за по-добър контраст – което означава, че няма да пропуснете нито един детайл в любимите си филми или предавания!

Той разполага с технологията NanoCell, която осигурява невероятно зрително изживяване във всяка стая на дома. Технологията NanoCell използва усъвършенствана LED подсветка, за да създаде по-ярки бели и по-дълбоки черни цветове, както и по-естествени цветове. Това ви позволява да виждате съдържание както никога досега на голям екран.

Процесорът α5 AI от пето поколение на телевизора LG NANO813QA се захранва от невронна мрежа, която се учи с течение на времето, за да осигури оптимално зрително изживяване. Процесорът е проектиран така, че да осигурява по-широк диапазон от цветове и контраст, както и по-остри изображения, така че да можете да се наслаждавате на картина, която е по-реалистична от всякога.

Платформата ThinQ AI на LG е опит за реализиране на тази концепция. ThinQ AI ви позволява да използвате гласа си, за да управлявате телевизора си, дори ако дистанционното управление не е близо до вас. Тя също така ви позволява да осъществявате достъп до приложения като Netflix и YouTube само с няколко думи, така че да не се налага да прекарвате време в търсене на менюта или превъртане на списъци с опции.

Функцията NanoCell Gaming е създадена, за да позволи на геймърите да виждат всеки детайл с невероятна яснота и точност, дори в бързо движещи се сцени, където иначе детайлите могат да се изгубят. Тази функция използва нанотехнология, съчетана със собствената микро LED технология на LG, за по-добро възпроизвеждане на цветовете от всякога.

Серията NANO813QA се предлага в няколко модела: LG 50NANO813QA , LG 55NANO813QA , LG 65NANO813QA и LG 75NANO813QA .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG NANO813QA: Мнение за продукта

Телевизорът LG NANO813QA е чудесна покупка. Той има елегантен, модерен външен вид, който ще се впише във всеки интериор, и има страхотно качество на картината и звука. Цената му също е доста разумна – особено в сравнение с други телевизори от този клас – и можете да ги намерите в повечето големи магазини.

Виж цената за днес

4.2/5 - (9 votes)
Review-bg.com
Logo