Ревю на LG NANO763QA

LG NANO763QA

LG NANO763QA е чудесен избор за всеки, който иска висококачествен, достъпен 4K телевизор с отлични характеристики. Той има страхотно качество на картината и може да бъде свързан към всяко устройство, така че ще можете да гледате любимите си предавания и филми, независимо откъде идват.

LG NANO763QA

Виж цената за днес

LG NANO763QA: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът LG NANO763QA е интелигентен телевизор, който съчетава истинска 4K разделителна способност с технологията NanoCell за живи и чисти цветове. Технологията NanoCell осигурява по-голяма точност на цветовете и по-широк зрителен ъгъл в сравнение с други телевизори, така че можете да се наслаждавате на по-реалистични изображения от всички страни на стаята.

Процесорът от 5-то поколение α5 AI 4K и изкуственият интелект ThinQ са само две от причините, поради които това е страхотен 4K телевизор.

ThinQ AI е нов начин да управлявате телевизора си с гласови команди. Можете да кажете “Hey Google”, за да включите телевизора си и да му зададете въпроси като “Колко е часът?” или “Колко пари имам в банковата си сметка?”.

Технологията Cinema NanoCell на LG осигурява ясно и точно възпроизвеждане на цветовете, така че ще можете да видите всеки детайл от любимия си филм.

С технологията NanoCell Gaming на LG можете да извлечете още повече от преживяването си в игрите, като направите всичко по-голямо, по-ярко и по-ясно от всякога!

Телевизорът LG NANO763QA поддържа Google Stage, което означава, че можете да получите достъп до хиляди игри без нужда от допълнителни компоненти. Можете лесно да избирате от любимите си жанрове и да играете незабавно.

Телевизорът NANO763QA на LG е 4K UHD Smart телевизор с подсветка NanoCell™, Real 4K HDR и Active HDR. Подсветката NanoCell™ подобрява контраста на цветовете, така че да виждате всеки детайл със зашеметяваща яснота. Real 4K HDR осигурява изумително реалистично качество на картината, което ви кара да се чувствате сякаш наистина сте там, а Active HDR оптимизира яркостта и цветовете на съдържанието ви за невероятно зрително изживяване.

Контролът на яркостта с изкуствен интелект автоматично регулира яркостта на телевизора, за да гарантира, че съдържанието, което гледате, е винаги ясно и лесно видимо. Режимът FILMMAKER MODE™ премахва всички догадки при създаването на висококачествени видеоклипове, като ви помага да създавате професионално изглеждащи филми с лекота.

Това е интелигентен телевизор с 4K UHD резолюция и AI Acoustic Tuning, за да можете да получите най-добрия звук от телевизора си.

Nano763QA има и Bluetooth Surround Ready Sound Share, което означава, че можете да използвате телефона или таблета си като дистанционно управление за телевизора.

Със своя AI Sound Pro този телевизор създава поглъщащо съраунд звуково изживяване, благодарение на което гледането на филми или играенето на игри се усеща така, сякаш сте точно в центъра на всичко това. А с Clear Voice Pro никога повече няма да ви се налага да се напрягате, за да чуете какво се казва на екрана.

Функцията Tv Sound Mode Share ви позволява да споделяте любимите си звуци със семейството и приятелите си чрез връзка e-ARC.

Със своята AI Acoustic Tuning, функцията Bluetooth Surround Ready Sound Share, AI Sound Pro Clear Voice Pro Tv Sound Mode Share e-ARC възможности и други, това е един невероятен телевизор!

Технологията AI Acoustic Tuning автоматично регулира аудио настройките, за да съответстват на размера на стаята ви, осигурявайки възможно най-доброто слушане, независимо от това къде се намирате в стаята. Можете също така да използвате Bluetooth Surround Ready Sound Share, за да предавате безжично музика от всяко устройство и да контролирате силата на звука с гласа си.

С AI Sound Pro можете да очаквате по-балансирани баси, по-ясни гласове и подобрена яснота на диалога. Clear Voice Pro ви помага да се наслаждавате на по-естествено качество на звука, когато гледате съдържание със субтитри или чувате говора на хора в телевизионни предавания или филми.

Tv Sound Mode ви позволява да избирате от три различни режима – стандартен, филмов и спортен, така че да получите възможно най-добрия звук за това, което се възпроизвежда на екрана. А e-ARC ви дава достъп до всичките ви любими услуги за стрийминг чрез един интерфейс: без значение какво устройство използвате и къде се намира то спрямо телевизора ви.

LG NANO763QA е съвместим и с Apple HomeKit, което означава, че можете да управлявате телевизора си със Siri или с приложението за iOS, наречено Home. Гласовите команди са доста ограничени, но работят достатъчно добре за всички основни функции като включване или изключване на телевизора или смяна на каналите

Телевизорът LG NANO763QA е снабден с функции, които го правят истински победител. Той има 3 HDMI порта, 1 RJ-45 CI+ слот, 2 USB порта и вграден уеб браузър.

Серията NANO763QA се предлага в няколко модела: LG 50NANO763QA , LG 55NANO763QA , LG 65NANO763QA и LG 70NANO763QA .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG NANO763QA: Мнение за продукта

С телевизора LG NANO763QA няма да пропуснете нито един момент от любимите си предавания или филми. С вградените Wi-Fi и Bluetooth възможности ще можете да свържете смартфона или таблета си към телевизора, за да можете да предавате съдържание директно от устройствата си на големия екран.

Виж цената за днес

3.2/5 - (29 votes)
Review-bg.com
Logo