LG GTF916PZPZD - Виж цената

Ревю на LG GTF916PZPZD

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

LG GTF916PZPZD 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с 2 врати LG GTF916PZPZD с енергиен клас А++, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

LG GTF916PZPZDВиж цената за днес

LG GTF916PZPZD Review

Fresh Zone – това е отделение, което е специално предназначено за съхранението на месо и риба. Те се съхраняват при оптимално добри температурни условия, за да се запазят свежи, без появата на неприятни миризми.

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Виж още: Ревю на Heinner HSBS-H401MNFGBK+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял сребрист цвят с иноксово покритие, той е разделен на 2 отделни части. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият дозатор за вода в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с 2 врати LG GTF916PZPZD е с размери от 184 х 86 х 73см. (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 38dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 592л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 330 kWh. Климатичният клас, към който спада хладилника е T, a охладителният агент, с който разполага е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 418л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци & плодове и Fresh Zone – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 174л и с 2 отделения за съхранение. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с 2 врати LG GTF916PZPZD е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. С високата си ефективност на работа, той ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от вашия хладилник с 2 врати LG GTF916PZPZD!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password