LG GTF744BLPZD - Виж цената

Ревю на LG GTF744BLPZD

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

LG GTF744BLPZD 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с 2 врати LG GTF744BLPZD с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време!

LG GTF744BLPZDВиж цената за днес

LG GTF744BLPZD Review

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Диспенсер за вода – интегрираният диспенсер за вода от външната страна на хладилника, ви осигурява лесен и бърз достъп до освежаваща чаша студена вода, само с едно натискане на бутона.

Виж още: Ревю на LG GTF916PZPZD

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически черен цвят, той е разделен на 2 отделни части. Този уред би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият диспенсер за вода в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с 2 врати LG GTF744BLPZD е с размери от 180 х 78 х 73см. (ВхШхД) и е с тегло от 80кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 43dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 509л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 309 kWh. Климатичният клас, към който спада уреда е Т, като той работи със захранващо напрежение от 240 V. Също така, уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 12ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 379л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с Отделение за зеленчуци & плодове и Отделение за месо и риба.

Фризер

Фризерът е с обем от 130л и с 1 отделения за съхранение. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти. Големият му капацитет на замразяване от 5,5кг. за 24ч., вие можете лесно, бързо и много ефективно да замразите големи количества хранителни продукти за максимално кратък период от време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с 2 врати LG GTF744BLPZD гарантирано ще осигури перфектните температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени храни, на една ръка разстояние във вашия дом, а именно във вашия нов хладилник с 2 врати LG GTF744BLPZD!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password