LG GTB574PZHZD - Виж цената

Ревю на LG GTB574PZHZD

333333333 Ревюта Хладилници
9.5

Рейтинг

LG GTB574PZHZD

Хладилник с 2 врати LG GTB574PZHZD е нов, модерен уред с голям капацитет за съхранение и множество модерни технологии, които ще осигурят оптимални условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Ако търсите уред, който да съхранява любимите ви храни свежи и вкусни, то LG GTB574PZHZD е точният избор за вас.

LG GTB574PZHZDВиж цената за днес

Функции

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

FreshZone – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите свежи плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на влагата и непрестанна циркулация на студен въздух в това отделение, вашите пресни храни запазват своето качество, свежест и витаминни свойства за по-дълъг период от време!

Експресно замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Виж още:Ревю на Samsung RT32K5030S9/EO

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на хладилника е модерен и елегантен. Решен в сребрст цвят с иноксово покритие, неговият дизайн е перфектно завършен от цифровият LCD контролен панел поставени в предната част на уреда. Размерите на хладилника са: 178х70х 185.42см (ВхШхД).

Хладилникът спада към енергиен клас А++, което го прави ефективен и същевременно ергономичен. С годишно потребление на електрическа енергия от 286 kWh и ниски нива на шум от 39 dB, този уред няма да повиши сметките ви за енергия или да смущава спокойствието ви с неприятни шумове, за сметка на своята висока производителност. Също така, хладилника разполага с възможността за атономна работа без ток до 13ч. По този начин, при спиране на електрозахранването във вашия дом, температурата в хладилника ще бъде поддържана, а храната ви няма да се развали, докато отстраните проблема.

LG GTB574PZHZD е оборудван с множество модерни технологии. Системата „No Frost” ще се погрижи както за равномерното разпределяне на студен въздух в хладилника и фризера, така и ще предотврати появата на скреж/лед в двете отделения. Допълнителните технологии като „Door Cooling”, „FreshZone” и др., се грижат за вашите хранителни продукти с най-високо качество.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 321л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Условията на съхранение, се контролитат от дигитален контролен панел, поставен в предната част на уреда. Във вътрешността си той има 2 рафта от стъкло и 7 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани и др.

Фризер

Фризерът е с обем от 117л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

В заключение

Хладилник с 2 врати LG GTB574PZHZD е нов, модерен охладителен уред, който със своята висока производителност, ниски разходи за електроенергия и множесвто модерни интегрирани функции, ще осигури оптимални условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password