LG GSX961NSAZ - Виж цената

Ревю на LG GSX961NSAZ

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

LG GSX961NSAZ 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! LG GSX961NSAZ с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време и да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GSX961NSAZВиж цената за днес

LG GSX961NSAZ Review

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Moist Balance Crisper™ – кутията има капак, наподобяващ решето, като по този начин се поддържат оптимални нива на влагата във вашия уред. Влагата, която се образува върху съхраняваната храна, се изпарява след което се кондензира върху решетката, а циркулиращия въздух около вашата храна се поддържа равномерно.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Heinner HSBS-520NFXWD+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, този уред ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Диспенсерът за вода, сензорният екран и дръжките на уреда, решени в класическо черно, перфектно контрастират със сребристия му цвят, като придават перфектен завършек на неговата визия.

Размери

Двукрилен хладилник LG е с размери от 91.2х73.8х179см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартния му монтаж ще гарантира перфектното му пасване в наличното простраство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 601л и изключително ниски нива на шум от 39dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.

С годишен разход на електроенергия от едва 376kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 10ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас, към който спада е Т!

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 405л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с огромно място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Също така, хладилникът разполага с отделение за млечни продукти, както и с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 196л и разполага с 2 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Хладилникът разполага с капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то Side by side LG е идеалният избор за вашето домакинство. С модерните си технологии, контрол на влагата и още множество допълнителни екстри, този уред ще се погрижи да запази храната ви свежа, качествена и вкусна! Гответе любимите си ястия само с най-висококачествени продукти, благодарение на LG GSX961NSAZ.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password