LG GSL961PZUZ - Виж цената

Ревю на LG GSL961PZUZ

Ревюта Хладилници
9.5

Рейтинг

LG GSL961PZUZ

Независимо дали имате голямо семейство или рядко ходите да пазарувате и имате нужда да съхранявате големи количества храна за по-дълъг период от време, двукрилен хладилник Side by side LG GSL961PZUZ ще ви осигури както капацитет, така и качество при съхранение на вашите хранителни продукти. Този модел всъщност е еквивалент на два средноголеми хладилника събрани в един уред, който ще ви позволи да съхраните всичко необходимо в него. Имайки предвид капацитета му и факта, че получавате обем от два хладилни агрегата в едно цяло, цената на покупката е много добра, а съотношението цена – качество е трудно да се не остане забелязано.

LG GSL961PZUZВиж цената за днес

Функции

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Експресно замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Заключване за деца – Никога не се притеснявайте за любопитните малки умници, които обикалят около хладилника ви. Защитната система за деца, прави контролния панел достъпен само за тези, които знаят как да го използват.

Виж още: Ревю на Samsung RS68N8321S9/EF

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на хладилника е модерен и елегантен. Решен в сребрст цвят с иноксово покритие, неговият дизайн е перфектно завършен от цифровият LED контролен панел и диспенсер за вода, поставени в предната му част. Размерите на хладилника са: 912х738х1790мм.

Хладилникът спада към енергиен клас А++, което го прави ефективен и същевременно ергономичен. С годишно потребление на електрическа енергия от 376 kWh и ниски нива на шум от 39 dB, този уред няма да повиши сметките ви за енергия или да смущава спокойствието ви с неприятни шумове, за сметка на своята висока производителност.

Side by side LG GSL961PZUZ е оборудван с множество модерни технологии. Системата „Total No Frost” ще се погрижи както за равномерното разпределяне на студен въздух в хладилника и фризера, така и ще предотврати появата на скреж/лед в двете отделения. Допълнителните технологии като „Bio Fresh”, „Moist Balance Crisper” и др., се грижат за вашите хранителни продукти с най-високо качество.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 405л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани и др. В долната част са разположени 2 затворени кутии за съхранение на зеленчуци и плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 196л. В долната му част, също са разположени 2 затворени кутии, които е препоръчително да се използват за храни с по-силна миризма като риба или месо.

В заключение

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то двукрилен хладилник Side by side LG GSL961PZUZ е идеалният избор за вашето домакинство. Модерен дизайн, множество технологии и висока производителност е съчетал уреда в себе си, за да можете да съхранявате любимите си храни със запазено качество за дълго време.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password