LG GSL760PZXV - Виж цената

Ревю на LG GSL760PZXV

333333333 Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

LG GSL760PZXV

Двукрилен хладилник Side By Side LG GSL760PZXV се предлага с много голям капацитет на съхранение, модерни технологии като „Full No Frost” и модерен дизайн на изключително бюджетна цена. Ако сте от домакинствата, които искат да съхраняват големи количества от любимите си храни и да запазят техните хранителни свойства за дълго време, то този уред от LG е точният избор за вашия дом.

LG GSL760PZXVВиж цената за днес

Функции

Inverter Linear Compressor – Уникалният инверторен линеен компресор на LG използва линейно бутално задвижване. По този начин се генерира в пъти по-малко електроенергия, в сравнение със стандартните хладилници. По този начин вие спестявате до 32% от разхода си за електрическа енергия.

Система за лед SpacePlusTM – благодарение на тази система, вие получавате двойно по-голямо пространство за съхранение на големи количества хранителни продукти, както и бързата генерация на големи количества лед.

Moist Balance Crisper™ – кутията има капак, наподобяващ решето, като по този начин се поддържат оптимални нива на влагата във вашия уред. Влагата, която се образува върху съхраняваната храна, се изпарява след което се кондензира върху решетката, а циркулиращия въздух около вашата храна се поддържа равномерно.

Виж още: Ревю на Midea HQ-627WENBG

Дизайн, размери и характеристики

Side By Side LG GSL760PZXV разполага с изключително модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие той ще пасне във всеки модерно обзаведен дом. Контролен панел със сензорен екран и диспенсер за вода, в класическо черно, са поставени в предната част на уреда. Размерите на хладилника са 91.2х73.8х179см. Това го прави подходящ за поставяне в по-просторни кухни и пространства.

Уреда спада в енергиен клас А+, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 419 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 39 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа. Същевременно, множество модерни технологии като: „Smart диагностика”, „Заключване за деца”, „BioShield”, „Система за сигнализиране за отворена врата”, „Система за сигнализиране за висока температура” и др., ще се погрижат за оптимално полезната, сигурна и ефективна работа на вашия домашен охладителен уред.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 405л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 8 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. Също така, хладилникът разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 196л и разполага с 6 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, а капцитетът му на замразяване е 12кг. за 24ч.

В заключение

С двукрилен хладилник Side By Side LG GSL760PZXV можете да се насладите на по-интелигентно съхранение на вашите хранителни продукти. Благодарение на големия капацитет на съхранение на уреда, можете да съхранявате вашите любими хранителни продукти при оптимални условия. Уникалният инверторен линеен компресор на LG, води до 32% по-ниска консумация на енергия. Модерен, с красив дизайн и множество технологии – ако търсите точно такъв уред, то Side By Side LG GSL760PZXV е точното решение за вашето домакинство.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password