LG GSL471ICEZ - Виж цената

Ревю на LG GSL471ICEZ

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

LG GSL471ICEZ 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Side by side LG GSL471ICEZ с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време и да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GSL471ICEZВиж цената за днес

LG GSL471ICEZ Review

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Fresh Zone – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на влагата в отделението и постоянната циркулация на студения въздух в хладилника, вашите плодове и зеленчуци ще бъдат запазени свежи и качествени за дълъг период от време.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Samsung RS552NRUA1J

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, този уред ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Диспенсерът за вода, сензорният екран и дръжките на уреда, решени в класическо черно, перфектно контрастират със сребристия му цвят, като придават перфектен завършек на неговата визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side LG GSL471ICEZ е с размери от 91.2х73.8х179см. и е с тегло от 132кг. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартния му монтаж ще гарантира перфектното му пасване в наличното простраство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 601л и изключително ниски нива на шум от 39dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа.

Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергоикономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 376kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 10ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас, към който спада е Т!

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 405л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с огромно място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Също така, хладилникът разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 196л и разполага с 6 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Хладилникът разполага с капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то двукрилен двукрилен хладилник Side by side LG GSL471ICEZ е идеалният избор за вашето домакинство. С модерните си технологии, контрол на влагата и още множество допълнителни екстри, този уред ще се погрижи да запази храната ви свежа, качествена и вкусна! Гответе любимите си ястия само с най-висококачествени продукти, благодарение на двукрилен хладилник Side by side LG GSL471ICEZ!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password