LG GMB714PZXV - Виж цената

Ревю на LG GMB714PZXV

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

LG GMB714PZXV

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер French Door LG GMB714PZXV с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време и да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GMB714PZXVВиж цената за днес

LG GMB714PZXV Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Виж още: Ревю на Arctic AK54305NFMT+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Хладилната част е разделена на 2 отделения, а фризерът е монтиран в долната част на уреда, като е с отваряне тип „чекмедже”. Това придава елегантност и стил на визията на уреда.

Размери

Уреда е с размери от 90.8 х 76.3 х 177.1см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартния му монтаж ще гарантира перфектното му пасване в наличното простраство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 499л и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 380kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас, към който спада е T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 401л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 7 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с голямо място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Хладилникът разполага с капацитет на замразяване от 8кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то French Door LG GMB714PZXV е идеалният избор за вашето домакинство. С модерните си технологии, контрол на влагата и още множество допълнителни екстри, този уред ще се погрижи да запази храната ви свежа, качествена и вкусна!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password