LG GBF59PZDZB - Виж цената

Ревю на LG GBF59PZDZB

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

LG GBF59PZDZB 

Ако имате нужда от ефективна комбинация между хладилник и фризер, която съчетава в себе си дизайн и ефективност, то най-добрият избор, който можете да направите е хладилник с фризер LG GBF59PZDZB. Той комбинира стилния си дизайн, с изключителни характеристики, с които ще се наслаждавате на качеството на хранителните си продукти за по-дълго време.

LG GBF59PZDZBВиж цената за днес

 LG GBF59PZDZB Review

Smart Diagnosis – помага на потребителя за бързо и ефективно отстраняване на почти всеки малък проблем преди той да стане по-голям. В случай на повреда, възникнала при електрозахранването,  няма нужда да се притеснявате, че храната ви ще бъде размразена, тъй като иновативната система за защита, предоставя възможността за поддържане на температурата в хладилника до 16ч., след възникнал евентуален проблем в електрозахранването.

Икономия на енергия – Инверторният линеен компресор на LG, направи революция в сърцето на хладилника, като осигури до 32% икономия на енергия, върховна издръжливост и оптимален контрол на температурата, за да запазва храната по-свежа за по-дълго. 

Multi Air flow-няколко вентилационни отвора осигуряват циркулация на студен въздух, за по-равномерно охлаждане на вътрешното пространство на хладилника. 

Moist Balance Crisper – Кутията има специален капак от решетъчен тип, който поддържа оптимално ниво на влагата. Влагата от съхраняваната храна се изпарява и след това се кондензира върху решетката, като поддържа правилния баланс във въздуха около храната.

Уголемена фризерна зона – LG уголеми едно от чекмеджетата на фризера, за да осигури повече пространство за съхранение на обемисти или големи по размери храни.

LG GBF59PZDZB има стилен дизайн, който ще промени вида на Вашата кухня. Вратите имат стандартно отваряне вдясно, но ако е необходимо, можете да ги промените на противоположната страна, в зависимост от това къде ще поставите хладилника. Това го прави изключително практичен и удобен за всяко домакинство.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+ – Цена и мнения!

Цифровият дисплей и диспенсърът за вода, поставени на вратата на хладилника, са както допълнителна екстра към функциите на този продукт, така и прекрасно допълнение към стилния му и иновативен дизайн.

Размерите на хладилника са 190×60.7×70.1 cm. Енергийният клас А++, гарантира много по-ниска консумация на енергия в сравнение с енергийните класове А и А+, така че ще спестите електроенергия, консумираща само 240KW/год., и ще се наслаждавате на качеството и свежестта на Вашата храна едновременно за по-дълго време и за сметка на много по-нисък енергоразход.  Можете да намерите новият хладилник с фризер LG GBF59PZDZB, на доста достъпна цена за този клас техника.

Нашето мнение за продукта:

Модерен, ефективен и просторен, новият хладилник с фризер LG GBF59PZDZB ще Ви осигури най-високо качество на охлаждане и замразяване, така че можете да се насладите на прясна храна в дългосрочен план, без тя да променя или да загуби своите вкусови характеристики. Модерният хладилник от марката LG е перфектният избор за тези, които търсят нов, просторен, с някои от най-модерните технологии и системи хладилник.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password