LG GBF548NSDZB - Виж цената

Ревю на LG GBF548NSDZB

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

LG GBF548NSDZB

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер LG GBF548NSDZB с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GBF548NSDZBВиж цената за днес

LG GBF548NSDZB Review

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за плодове и зеленчуци – температурата и влажността в това отделение се регулира постоянно, така че вашите плодове и зеленчуци да останат свежи, със запазени вкусови качества за по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Heinner HCFD-H300XA+

Дизайн

Хладилника разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият сензорен екран в предната част на уреда, както и диспенсера за вода са финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 70.5 х 74 х 185см. (ШхДхВ) Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Уреда разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна енергийна консумация от 292 kWh и захранващо напрежение от 220-240V, той ще ви осигури максимална ефективност при своята работа, на базата на минимални разходи за битови сметки. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване!

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 321л както и с 3 рафта и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 119л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитеът му на замразяване е 12кг за 24 часа.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен и изключително ефективен при своята работа двукрилен Хладилник с фризер LG GBF548NSDZB ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за максимално дълъг период от време. Наслаждавайте се на винаги пресни и вкусни храни на една ръка разстояние във вашия дом – директно във вашия нов охладителен уред!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password