Ревю на LG GBB62PZFGN

LG GBB62PZFGN

Готови ли сте да си купите нов луксозен хладилник? Ако е така, значи сте на правилното място. Този модел LG GBB62PZFGN не прави изключение със своя висококачествен дизайн и функционалност. Кухнята е едно от най-използваните помещения във всеки дом и е много важно да разполагате с функционален и ефективен хладилник. Що се отнася до хладилниците, този изглежда като чудесен вариант.

LG GBB62PZFGN

Виж цената за днес

LG GBB62PZFGN: Характеристики, функции и технологии

Този хладилник с фризер има система Multi Flow, която разпределя равномерно студения въздух в целия уред, така че всичко да остане хладно и свежо. Освен това функцията за интелигентна диагностика ви позволява да разберете, ако нещо не е наред с уреда, без да се налага да викате някого – или още по-лошо, да купувате нов!

LG GBB62PZFGN е хладилник с фризер, с енергиен клас D. Нивото на шум е 35 dB, а обемът му е 384 литра. Теглото на този хладилник е 79 кг.

NatureFRESH

Системата NatureFRESH пречиства въздуха в хладилника ви, като премахва миризмите, плесените и мухъла. Системата също така спомага за запазване на свежестта на храната за по-дълго време и предотвратява изсъхването ѝ.

Линейно охлаждане

Новото линейно охлаждане на LG използва по-малко енергия от стандартния компресор, което означава, че работата му е по-ефективна и икономична – без значение колко често го отваряте!

FRESHConverter

Интелигентната инверторна технология позволява на този хладилник да работи при по-ниски температури, което означава, че използва по-малко енергия от други модели с подобен размер и характеристики. Това също така означава, че има по-малка вероятност някоя храна да се развали или да се развали поради температурните колебания с течение на времето – това не само спестява пари от сметките за електроенергия, но и от подмяната на развалени хранителни продукти!

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

LG GBB62PZFGN: Мнение за продукта

Всички прекрасни функции, които разгледахме в LG GBB62PZFGN, са чудесни за съхранение на храната. Без съмнение това е добър хладилник за вашата кухня. Не мисля, че някой ще съжалява, ако реши да вземе решение да си купи този хубав хладилник.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo