Ревю на LG GBB62MCJMN

LG GBB62MCJMN

Хладилникът е основен уред за съхранение на храна в повечето домакинства. Поради ниските поддържани температури, храната успява да се запази свежа и трайна за по-дълго време. На пазара има изключително голямо разнообразие от модели с много различни функции и характеристики, които правят изборът ни широк. За да направите правилния избор е важно да вземете предвид няколко определящи фактора, за да можете да изберете най-добрия за вас. Днес ви предлагаме модел, който съчетава безброй добри функционалностти, които задоволяват нуждите ви безкомпромисно. Това е моделът на марката LG – модел LG GBB62MCJMN. Той разполага с достатъчно пространство за съхранение и множество модерни технологии, моделът сигурно ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато поискате.

LG GBB62MCJMNВиж цената за днес

LG GBB62MCJMN Review

Нашите продуктите са освен функционални, но и много красиви. Ние мислим че, чрез тях вие едновременно можете да се наслаждавате на употребата и дизайнът им. Какво по-хубаво от това вашата храна да остава свежа, със запазено качество и съхранена за по-дълъг период от време. А какво мислите за функции, като Garden Fresh – които ще ви да предоставят възможност за правилно съхранение на любимите ви плодове и зеленчуци.

Хладилникът има и функции, като регулируем термостат и опция за бързо замразяване , която ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти.

Технически характеристики

Най-новото поколение уреди със сертификат от клас A са най-енергийно ефективните устройства на пазара. Избирайки хладилник с ниска консумация на енергия вие ще си спестите значително от сметките за електроенергия. Моделът ни има висок енергиен клас A++ от гама A+++ до D. Капацитетът на обем на този охладителен уред е 384 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна заедно. Годишният разход на електроенергия е 257 kWh.

С ниските си нива на шум от едва 36 dB, гарантирано си запазвате вашето спокойствие. Хладилника има красив черен цвят, който се съчетава така добре и с най-специфичния интериор. Налични в него са и специални отделения за зеленчуци и плодове, поставка за яйца, както и поставка за бутилки. Материалът от който са направени рафтовете е закалено стъкло, което ви гарантира силна устойчивост.

Размери

Размерите на хладилника LG GBB62MCJMN са много практични и удобни за поставяне във желаните от вас помещения. Той разполага с ширина от 59.5 см, дълбочина от 68.2 см и височина от 203 см. Теглото му е с маса от 74 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 277 литра, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 107 литра. Има налични 3 отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 12 кг за 24 часа ви гарантира, че дори по-големи количества храна ще бъдат замразени бързо и качествено.

Функции

Моделът на LG – LG GBB62MCJMN разполага с красив дисплей и лесни за управление функции. Със своите модерни технологии, той има способността да регулира температурите в зависимост от вида на хранителната стока. Функциите, които има са:

  • Налично LED осветление
  • Функция за аларма на вратата
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за бързо охлаждане
  • Налична функция за Smart диагностика

Нашето мнение за продукта

Без съмнение е много важно във всяка кухня да има добър хладилник. Ако търсите да си купите такъв, то LG GBB62MCJMN е правилния избор. Това е модел с добро качество, което ще ви гарантира най-добра работа и обслужване, защото от това зависи едно от най-важните неща в живота на всяко семейство – правилното съхранение на храната. Избирайки него, вие избирате хладилник с гарантирано качество на много добра цена.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo