LG GBB61PZHZN - Виж цената

Ревю на LG GBB61PZHZN

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

LG GBB61PZHZN

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер LG GBB61PZHZN с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GBB61PZHZNВиж цената за днес

LG GBB61PZHZN Review

Отделение за плодове и зеленчуци – температурата и влажността в това отделение се регулира постоянно, така че вашите плодове и зеленчуци да останат свежи, със запазени вкусови качества за по-дълъг период от време.

SmartThinQ™ – Регулирайте настройките на хладилника от разстояние. С приложението LG Smart ThinQ™ можете да регулирате настройките на температурата от разстояние, така че хладилникът ви да е готов, когато се върнете у дома с пълните торби от супермаркета.

LINEARCooling™ – Запазете храната по-свежа за по-дълго време. Инверторният линеен компресор на LG помага за запазване на външния вид и вкуса на пресните продукти за по-дълго време чрез намаляване на температурните флуктуации.

Виж още: Ревю на LG GBF71PZDZN

Дизайн

Хладилника разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в инокс цвят, уреда би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият сензорен екран в предната част на уреда е финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 59,5 х 68,2 х 186 см. (ШхДхВ) Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

С общ обем от 341 л и изключително ниски нива на шум от едва 36 dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 256 kWh, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 234 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 2 рафта от закълено стъкло и 3 допълнителни рафтове на вратата подходящи за съхранението на големи бутилки. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 107 л, с 3 отделения за съхранение, предназначени както за съхранението на големи количества храна, така и за съхранението на големи и обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 14 кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно замразяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен и изключително ефективен при своята работа Хладилник с фризер LG GBB61PZHZN ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за максимално дълъг период от време. Наслаждавайте се на винаги пресни и вкусни храни на една ръка разстояние във вашия дом – директно във вашия нов охладителен уред!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password