Ревю на LG GBB61PZHMN

LG GBB61PZHMN

Хладилник с фризер LG GBB61PZHMN е интелигентен, първокласен и компактен хладилник, който разполага със система за прецизен контрол на температурата, DoorCooling+™, Moist Balance Crisper, SmartThinQ™ и много други функции. Той е идеалният избор за вашата кухня.

LG GBB61PZHMN

Виж цената за днес

LG GBB61PZHMN: Характеристики, функции и технологии

Отличаващ се с ниво на шума от 36 dB, този хладилник на LG ви предлага най-добрата в класа си ефективност на охлаждане, която гарантира, че храната ви ще остане свежа за по-дълго време.

Този хладилник на LG е проектиран така, че да ви помогне да запазите плодовете и зеленчуците си свежи за по-дълго време, като използва системата Moist Balance Crisper, която помага да се поддържат нивата на влага в плодовете и зеленчуците.

Функцията за интелигентна диагностика ви позволява да знаете кога е необходима поддръжка, за да избегнете всякакви смущения във функционалността му. Можете също така да наблюдавате работното му състояние отвсякъде чрез смартфони или компютри с Wi-Fi чрез приложението SmartThinQ™.

LG GBB61PZHMN е хладилник с фризер. Той има система за прецизен контрол на температурата, функция DoorCooling+ и Moist Balance Crisper, която запазва храната ви свежа. Хладилникът има още Премиум и компактен дизайн, Клас Е на енергийна ефективност, ниво на шума 36 dB, Обем 341 литра, отделение за зеленчуци и плодове, технология No Frost и др.

Той е с широчина 59,5 см, дълбочина 68,2 см, височина 186 см и тежи 72 кг.

NatureFresh

NatureFresh вкарва свеж въздух през предната част на хладилника, като спомага за поддържането на оптимални нива на влажност в отделенията за зеленчуци и плодове. Той също така помага за запазване на свежестта на храната за по-дълго време.

DoorCooling+™

Използва патентованата технология Door Cooling+ на LG, за да помогне за запазване на свежестта на храните чрез използване на двойно изолирана врата. Вътрешният изолационен слой задържа студения въздух вътре, като същевременно намалява загубата на топлина, а външният изолационен слой помага да се предотврати навлизането на топлина в отделението на хладилника.

SmartThinQ™

Платформата SmartThinQ на LG ви позволява да управлявате интелигентните си уреди с помощта на вашия смартфон или гласови команди с Google Assistant или Amazon Alexa. Автоматизирайте включването на уредите си, когато се приберете у дома, регулирайте температурата или пестете енергия, когато отсъствате, с помощта на приложението SmartThinQ (налично за Android 5.0+ и iOS 8.0+).

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

LG GBB61PZHMN: Мнение за продукта

Този хладилник с фризер е идеален за тези, които искат да спестят място в кухнята си и се нуждаят от енергийно ефективен уред, който може да запази храната им свежа за по-дълъг период от време. Всички знаем, че прясната и здравословна храна е важна. Знаем също, че е трудно да се придържаме към нея в натоварения си график и живот. Ето защо LG проектирахa хладилници с фризер, за да ви помогнat да запазите храната си прясна и здравословна, така че да можете да се съсредоточите върху най-важното.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo