LG GBB60PZFZB - Виж цената

Ревю на LG GBB60PZFZB

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

LG GBB60PZFZB 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер LG GBB60PZFZB с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време и да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

LG GBB60PZFZBВиж цената за днес

LG GBB60PZFZB Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

FRESH Balancer – чекмеджето FRESH Balancer поддържа нивото на влагата във вашия хладилник на оптимално добро ниво, така че вашите пресни зеленчуци и плодове да запазят своето качество и витаминни свойства за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Hansa FK313.3T

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Сензорният екран, решен в класическо черно, перфектно контрастира със сребристия му цвят, като придават перфектен завършек на неговата визия.

Размери

Хладилник с фризер LG GBB60PZFZB е с размери от 59.5 х 70.1 х 201см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартния му монтаж ще гарантира перфектното му пасване в наличното простраство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 343л и изключително ниски нива на шум от 37dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 266kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 16ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас, към който спада е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 250л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с голямо място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство.

Фризер

Фризерът е с обем от 93л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Хладилникът разполага с капацитет на замразяване от 9кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия, то хладилник с фризер LG GBB60PZFZB е идеалният избор за вашето домакинство. С модерните си технологии, контрол на влагата и още множество допълнителни екстри, този уред ще се погрижи да запази храната ви свежа, качествена и вкусна! Гответе любимите си ястия само с най-висококачествени продукти, благодарение на хладилник с фризер LG GBB60PZFZB!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password