LG GBB60PZDZS - Виж цената

Ревю на LG GBB60PZDZS

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

LG GBB60PZDZS 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Държите ли той да разполага както с голям обем, така и с допълнителни технологии за максимална ефективност при неговата работа? Имате го! Днес ще ви представим хладилник с фризер LG GBB60PZDZS с енергиен клас А++, голям нетен обем и множество допълнителни екстри, той гарантира, че ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за голям период от време!

LG GBB60PZDZSВиж цената за днес

LG GBB60PZDZS Review

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Moist Balance Crisper™ – кутията има капак, наподобяващ решето, като по този начин се поддържат оптимални нива на влагата във вашия уред. Влагата, която се образува върху съхраняваната храна, се изпарява след което се кондензира върху решетката, а циркулиращия въздух около вашата храна се поддържа равномерно.

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Whirlpool B TNF 5322 OX

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият LCD дисплей в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер LG GBB60PZDZS е с размери от 59.5 х 66.5 х 201см. (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 37dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

 

С общ нетен обем от 343л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 248 kWh. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 16ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада хладилника е SN-T, a охладителният агент, с който разполага е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 250л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 93л и с 3 отделения за съхранение. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер LG GBB60PZDZS е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. С високата си ефективност на работа, той ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от вашия хладилник с фризер LG GBB60PZDZS.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password