Ревю на LG G23LA

LG G23LA

LG G23LA е чудесен телевизор за хора, които искат много функции и не се интересуват от цената. Този модел на LG има широк набор от технологии, включително вградени приложения, интелигентно дистанционно управление и много възможности. Качеството на картината също е доста добро. Ако търсите телевизор от висок клас, с всички най-новите функции и технологии, това е чудесен вариант.

LG G23LA

Виж цената за днес

LG G23LA: Характеристики, функции и технологии

Brightness Booster е функция, която автоматично увеличава яркостта на телевизора, когато установи, че гледате през деня или в светла стая. Тя е създадена, за да направи картината по-добра и по-естествена, когато гледате в ярки условия.

Телевизорът LG G23LA е интелигентен телевизор с изкуствен интелект. Той използва процесор α9 Gen 5 AI, за да осигури по-персонализирано зрително изживяване. Той може автоматично да открива любимото ви съдържание и да ви го предлага, дори преди да знаете какво искате да гледате.

Процесорът с изкуствен интелект също така помага за подобряване на качеството на вашето видео. Той анализира всеки кадър в реално време, за да определи дали има някакви проблеми с качеството на картината, и след това го коригира съответно.

LG G23LA има зашеметяващ дисплей, благодарение на който тъмните цветове изглеждат дълбоки и богати, а ярките светли цветове са ярки. Възможностите за HDR на телевизора означават, че можете да се наслаждавате на игри с висок контраст и ярки цветове, които сякаш излизат от екрана ви.

Dynamic Tone Mapping Pro е патентована технология на LG, която ви гарантира винаги най-доброто качество на картината от всеки източник. Тя анализира входния сигнал на телевизора и регулира контраста, яркостта, наситеността и нюанса на картината, за да я оптимизира за вашите условия на гледане.

ThinQ е интелигентна технология на LG, която ви помага да извлечете максимума от вашия телевизор. Тя се запознава с навиците и предпочитанията ви за гледане, след което прави предложения за предавания, филми и друго съдържание, което може да ви хареса. По този начин никога няма да се притеснявате, че ще губите време да прелиствате Netflix или Hulu в търсене на нещо за гледане – ThinQ ще го направи вместо вас!

webOS е операционната система на LG за нейните телевизори. Тя има много страхотни функции, които я правят лесна за използване, като например възможността за достъп до приложения чрез плъзгане наляво или надясно на дистанционното управление, вместо да се налага да се навигира през различни менюта.

Серията G23LA се предлага в няколко модела: LG 55G23LA, LG 65G23LA, LG 77G23LA и LG 97G23LA.

Виж още: Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG G23LA: Мнение за продукта

Когато си търсите телевизор, искате да сте сигурни, че той има възможно най-добрата картина. А когато става въпрос за това, G23LA на LG е един от най-добрите телевизори на пазара в момента.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo