LG FH4U2VFN3 - Виж цената

Ревю на LG FH4U2VFN3

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

LG FH4U2VFN3 

Държите на висококачествените дрехи във вашия гардероб? Искате те да бъдат винаги чисти, свежи със запазено качество на техните материи и наситени цветове?! Имате нужда от нова пералня машина, която да ви осигурява всичко това?! Имате я! Днес ще ви представим – Пералня LG FH4U2VFN3, с капацитет на товаримост от 9кг. и 14 различни програми за изпиране, вашите дрехи гарантирано ще бъдат с искряща чистота и дълготрайно запазено качество на техните материи и наситени цветове!

LG FH4U2VFN3Виж цената за днес

LG FH4U2VFN3 Review

TURBOWASH™  – чрез тази технология от LG, стардатните изпиращи програми са максимално съкратени с времетраене от 59 минути. Освен това, тази технология намалява разходите ви за вода с до 40%, а тези за ток с около 15%.

6 Motion DD – с технологията 6 Motion Drive, барабанът на вашата пералня се движи в различни посоки, за да предостави максимално почистване на вашите дрехи, като запазва тяхното качество и мекота на тъканите. Просто изберете желаната от вас програма в комбинация с функцията 6 Motion DD и оставете тя да свърши цялата необходима работа.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE – 6 вида изпиращи движения, позволяват персонализирано изпиране за всички видове материи и предлагат по-добра перилна работа.

Приложението „Tag On” – ви дава възможност да изтегляте различни цикли, да диагностицирате различни проблеми възникнали във вашата пералня машина, директно от вашия смартфон. Изтеглянето на нови и различни цикли ви дава възможността да прибавите към списъка с изпиращите програми още множество такива, например: Baby Wash, Wool или Cold Wash. Всичко зависи от вас, вашите лични нужди и предпочитания.

Пералня LG FH4U2VFN3 е със стилен и модерен дизайн. Цветът и, решен в класическо бяло в комбинация с интегрирания LED дисплей, ще внесат нотка на свежест и модерност във всеки дом и всяко обзавеждане. Размерите и от 56 х 60 х 85см., я правят практична и лесна за поставяне във всяка кухня или баня. Пералнята машина разполага с предно зареждане, с дясно отваряне на люка, който е с диаметър от 30см., капацитет на товаримост от 9кг. и скорост на въртене 1400rpm, което ви позволява да изперете дори по-големи количества дрехи, само с избора на една изпираща програма.

Виж още: РЕВЮ: Пералня SLIM Hotpoint-Ariston WMSF 622 – Цена и мнения!

Вече не е необходимо да пускате по няколко перални, за да бъдат дрехите на цялото ви семейство искрящо чисти и свежи. Също така този уред е изключително енергоикномичен и същевремнно тих при своята работа. С годишна консумация на вода от 9000л. и на ток от 152kWh, тя попада в челните редици по ергоноикмичност при своя клас домакински уреди.

Нивото на въпроизвеждания шум по време на работния и цикъл, също е много ниско. С ниво на шума от 74dB при центрофугиране и на 53dB при изпиране, тя е изключително подходяща за позициониране във всяко помещение на вашия дом като ви гарантира, че няма да бъдете смущавани от неприятен шум при нейната работа.

Освен перфектни технически характеристики, този уред разполага и с множество иновативни технологии. С различните изпиращи програми като TurboWash™ и Cotton care, вие можете да се насладите на перфектно изпрани дрехи, с максимално запазено качество на техните материи, цветове и естествена мекота. Същевременно пералнята е събрала в себе си и някои от най-модерните технологии за управление.

Нашето мнение за продукта:

Пералня LG FH4U2VFN3 разполага със стилен дизайн, перфектни технически характеристики и 14 различни изпиращи програми, за да гарантира перфектното изпиране на вашите дрехи. Множеството и функции запазват за дълго наситените цветове и мекотата на тъканите на вашите любими текстилни изделия. Ако сте от домакинствата, които държат на искрящата чистота и перфектна поддръжка на своите облекла, то тази пералня е точният продукт за вас. Този уред ще се превърне във вашия най-верен съюзник в борабата с дори най-упоритите петна!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password