Ревю на LG F4WN408S0

LG F4WN408S0

Корейската марка LG, пусна новата пералня LG F4WN408S0, която се характеризира с положителен отзив от потребителите. Пералнята има товароносимост от 8кг и богат набор от опции. Уреда е оборудван с инверторен двигател, който значително увеличава ефективността на пране и практически не създава шум. Устройството е оборудвано с интуитивна и удобна електронна система за управление. Всичко това е събрано в красив дизайн и се предлага на много изгодна цена в търговската мрежа, като прави уреда подходящ както за по-големите, така и за по-малките и практични домакинства.

LG F4WN408S0Виж цената за днес

LG F4WN408S0 Review

Добавяне на дрехи – с бутона за добавяне на дрехи можете да спрете процеса на пране и да добавите първоначално забравеното пране.

6 Motion – технологията 6 Motion предлага шест нови режима на въртене на барабана. Същността на технологията се крие в характера, скоростта и посоката на движение на барабана. 6-те режима на движение предлагат най-доброто третиране на прането, предлагайки качествено пране.

Основни характеристики

Пералня LG F4WN408S0 е със стандартен монтаж и предно зареждане. С капацитет на зареждане от 8кг и скорост на въртене от 1400 об/мин, вие ще можете да изперете максимално количество дрехи само с едно зареждане на уреда. Освен това, инверторния двигател, позволява пералнята да бъде много ефективна, но същевременно много тиха по време на своята работа с минимални нива на шум от 52 dB при изпиране и 74 dB при центрофуга.

Дизайн и размери

Пералня LG F4WN408S0 е с красив, модерен дизайн. Тя е решена в класически бял цвят с черен екран и тъч скрийн бутони, поставени в предната част на уреда. Черната рамка около вратата на люка на барабана допринася за изтънчената и визия, а удобните и размери от 560х600х850мм (ДхШхВ) я правят удобна за монтаж във всяко подходящо помещение от вашия дом.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Ефективност, функции и защита

Пералнята машина спада в енергиен клас A+++ от гама A+++ до D, което прави уреда много енергономичен с годишна енергийна консумация от 117kWh и среден разход на вода за година от 8900л. Освен с перфектна ефективност при своята работа, уреда разполага и с множество функции, оптимизиращи работата му – Предпране, 6 Motion, Добавяне на дрехи, и Пране с пара – тези функции ще спомогнат за още по-висококачествената работа на вашата пералня. Технологиите Direct Drive, Smart диагностика, Smart ThinQ™ Wifi, Spa Steam ще улеснят максимално използването на пералнята машина, като можеъе да я управлявате дори от вашия смартфон. Функцията за „защита от деца“ ви дава спокойствието, че дори най-малките членове на семейството могат да играят около уреда, без опасност да отворят люка, докато пералнята е пълна с вода или пък да спрат изпиращия цикъл.

Програми и опции

Уреда разполага с 14 изпиращи програми: Деликатни, Вълна, Памук, Дънки, Спорт, Грижа за бебето, Easy Care Quick 30 Duvet, Синтетична програма, Памук + Бельо, Тъмни цветове, AllergyCare, Програма за смесено пране. По този начин, вие ще имате подходяща програма за изпирането на всеки тип дрехи, независимо от техните материи и степен на замърсяване. Например: Смесено – Позволява едновременното изпиране на дрехи от различни материи, при условие, че те са в един и същи цвят; Памук – тази програма е предназначена за памучни дрехи с нормална степен на замърсяване, при температури от 40°C или 60°C, в същия цикъл с ниска консумация на енергия, осигуряваща по-икономично пране. Quick Wash / Express – Бърза програма, предназначена за памучни дрехи с ниска степен на замърсяване. Дрехите ви са изпрани и готови за носене в най-кратки срокове.

В заключение

Пералнята LG F4WN408S0 е едно от най-добрите устройства, разработени на пазара на пералните машини и е един от най-ефективните уреди за домакините. С множество модерни технологии и функции, съчетани с множество изпиращи програми, тази пералня машина ще се погрижи за изпирането на дрехите на цялото семейство, като ще се погрижи и за запазването на техните цветове и тъкани за дълъг период от време.

 

Виж цената за днес

4.8/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo