LG F4JY2S - Виж цената

Ревю на LG F4JY2S

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

LG F4JY2S 

Държите ли на безупречната чистота на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти със свеж аромат и запазена мекота на тъканите? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня LG F4JY2S, с най-висок енергиен клас А+++ и 14 на брой различни програми за изпиране, ще се наслаждавате на винаги чисти дрехи, със свеж дълготраен аромат и максимално запазено качество на материите им!

LG F4JY2S

Виж цената за днес

LG F4JY2S Review

Цикълът Allergy Care – използвайки висока температура и вода, този цикъл създава пяна, тази функция дезинфекцира дрехите като същевременно запазва качеството на техните тъкани. Това намалява алергените, които се образуват в тъканите на вашите дрехи до 99,9%. Изключително полезна функция, при пране на деликатните бебешки дрехи или за хора, с чувствителна кожа.

Add Item – забравили сте да сложите няколко ризи в пералнята, а изпиращия и цикъл вече е стартирал? Няма проблем! С интелигентната функцияа Add Item, вече можете да добавянето забравеното от вас пране, дори когато пералнята машина е стартирала своя изпиращ цикъл.

6 Motion DD – движейки барабана в различни посоки, тази технология предоставя перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно се грижи за запазването на качеството на техните материи. Дрехите са искрящо чисти, а техните тъкани остават изключително меки.

Spa Steam – Парогенераторите SteamSpa са ефективни и надеждни. Проектиран с помощта на висококачествени материали, които осигуряват по-качественото изпиране на вашите дрехи, като предотвратяват образуването на алергени във вашите тъкани.

Turbowash – благодарение на технологията TurboWash, вашата пералня машина изпира перфектно вашите дрехи, като същевременно намалява времето за изпиране и консумацията на енергия.

С размер от 56х60х85см., капацитет на товаримост 9кг., и скорост на въртене от 1400rpm, тази пералня машина би била идеалното решение за всеки практичен дом. Дизайнът и е решен в модерен сив цвят, а вратата за предно зареждане в класическо черно, допълнено от тънка сребриста лента по нейните краище, придават един стилен и завършен вид на вашата пералня машина. Тя би се вписала идеално във всеки дом и би паснала във всяко стилно обзавеждане.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Samsung WW70M644OPX/LE – Цена и мнения!

Интегрираният LED дисплей, ви позволява да следите както нивото на температурата в пералнята, така и оставащото време до края на изпиращия и цикъл. Товаримостта и от 9кг., позволява да изперете голямо количество, дрехи, както и лесно побира по-обемни текстилни изделия като одеала, пердета и хавлии.

Вече не е необходимо да пускате няколко перални поотделно, за да изперете дрехите на цялото си семейсвто – всички те могат да бъдат изпрани само с 1 пускане на пералнята машина. С 14 различни програми на изпиране, този уред ще се погрижи перфектно за чистотата на вашите дрехи, с най-подходящата грижа за техните тъкани и цветове.

Освен много функционална, тази пералня машина е и изключилтено тиха при своята работа. С ниво на шума от 74dB при центрофугиране и едва 53dB при изпиране, тя няма да смущава спокойните ви вечери у дома, с неприятни шумове. Енергийният и клас А+++ ви осигурява максимално качество при нейната работа с минимален енергоразход. Пералня LG F4JY2S е домашен уред, който всяка спретната домакиня би се радвала да има в своя дом!

Нашето мнение за продукта:

Нова, със стилен дизайн и изключително мощна при своята работа, Пералня LG F4JY2S ви гарантира перфектно изпиране на вашите дрехи, като модерните и функции, ще запазят тяхнта свежест, мекота и качество на тъканите. Ако държите на перфектната чистота на вашето облекло, то тази пералня е идеалният продукт за вас! Тя ще ви помогне в борбата дори срещу най-упоритите петна, а вашият гарбероб ще бъде пълен с дрехи с искряща чистота, свеж аромат и наситени цветове, както в първия ден на тяхното закупуване.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password