LG F4J7TY1W - Виж цената

Ревю на LG F4J7TY1W

Перални Ревюта
8

Рейтинг

LG F4J7TY1W

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня LG F4J7TY1W. С 14 изпиращи програми и множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня машина, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – пералня LG F4J7TY1W!

LG F4J7TY1WВиж цената за днес

LG F4J7TY1W Review

6 Motion – движейки барабана в различни посоки, тази технология предоставя перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно се грижи за запазването на качеството на техните материи. Дрехите са искрящо чисти, а техните тъкани остават изключително меки.

Spa Steam – Парогенераторите SteamSpa са ефективни и надеждни. Проектиран с помощта на висококачествени материали, които осигуряват по-качественото изпиране на вашите дрехи, като предотвратяват образуването на алергени във вашите тъкани.

Turbowash – благодарение на технологията TurboWash, вашата пералня машина изпира перфектно вашите дрехи, като същевременно намалява времето за изпиране и консумацията на енергия.

Sport Program – създателите на пералнята машина от Indesit, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята изработка.

Baby Care – Запазете дрехите меки, а качеството на тъканите непокътнато. Идеално решение за тези от вас, които имат малчугани у дома и знаят, че грижата за тяхната деликатна кожа е от изключително важно значение

Виж още: Ревю на Samsung WW80K5210VW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черната рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня LG F4J7TY1W разполага с изключително удобни и практични размери от 56 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 63кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 52dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 117 kWh и на вода от 8900л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 8кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня LG F4J7TY1W разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са. Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма, Прекъсване на програмата, Самодиагностика и др. Тези функции, в комбинация с някои от най-иновативните технологии SpaSteam, TurboWash, Wi-Fi, Direct Drive, 6 Motion, Отложен старт, Възможност за допълнително добаявне, Автоматично изчисляване на обема, Регулатор на оборотите, Информационен дисплей, Auto Clean ви гарантират перфектната работа на вашия нов домашен електроуред.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Деликатни, Смесена, Бърза програма, Памук, Синтетика, Спортна, Антиалергична, Петна, Програма Baby Care.

Нашето мнение за продукта

Пералня LG F4J7TY1W е изключително лесен и удобен за използване уред, защото функциите и програмите и са интуитивно поставени на контролния панел. Освен това, параметрите на изпиране могат да бъдат прочетени на вградения дигитален дисплей, така че винаги ще знаете дали те са подходящи за избраната изпираща програма. Имайки избор между 14 програми, можете да изперете всякакъв вид плат, без да се притеснявате, че той може да бъде повреден. Пералня LG F4J7TY1W е икономична перална машина и е идеален за всяко семейство.Поддържайте своите дрехи винаги искрящо чисти, със свеж аромат и перфектна мекота на материите, за една стилна, модерна и елегантна визия – навсякъде и по всяко време!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password