LG F4J5TN7S - Виж цената

Ревю на LG F4J5TN7S

Перални Ревюта
8

Рейтинг

LG F4J5TN7S

Искате ли нова перална машина, която да разполага с можество функции за изпиране, но и да не се налага да се разделяте с голяма сума от бюджета си? Обичате ли дрехите ви да бъдат искрящо чисти със свеж аромат по всяко време на деня? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня LG F4J5TN7S е идеалният избор за всеки дом, в който поддръжката на чистотата и качеството на облеклата се цени високо. С енергиен клас А+++ и 14 изпиращи програми, вашите дрехи ще бъдат безупречно чисти, със запазено качество на материите, за идеалният завършек на вашата стилна визия!

LG F4J5TN7SВиж цената за днес

LG F4J5TN7S Review

6 Motion DD – движейки барабана в различни посоки, тази технология предоставя перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно се грижи за запазването на качеството на техните материи. Дрехите са искрящо чисти, а техните тъкани остават изключително меки.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE – 6 вида изпиращи движения, позволяват персонализирано изпиране за всички видове материи и предлагат по-добра перилна работа.

Tag On – вашата пералня машина става все по-интелигентна, благодарение на възможността за изтегляне на различни цикли. Чрез функцията NFC Tag On, вие можете да изтеглите нова програма за пране като Wool (за вълна), Baby Care (грижа за бебето), както и Cold Wash (изпиране със студена вода). Просто изтеглете приложението на вашия смартфон и управлявайте лесно и бързо функциите на своята пералня машина.

Smart Diagnosis™ –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Виж още: Ревю на Samsung WW80J5446FX/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в сребрист цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Уреда разполага с изключително удобни и практични размери от 56 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 63кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 72dB при центрофуга и 55dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 132 kWh и на вода от 10 700л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 8кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Те са: Защита от деца, Отложен старт, Самодиагностика, Smart диагностика, Auto Restart, NFC и др. Тези функции, в комбинация с някои от най-иновативните технологии Invert Direct Drive, 6 MOTION DD ви гарантират перфектната работа на вашия нов домашен електроуред.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 14-те изпиращи програми, с които разполага. Някои от програмите на уреда са: Деликатни, Бърза програма, Памук, Спортна, Предпране, Бебе, Петна, Завивки, Почистване.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество изпиращи функции, пералня LG F4J5TN7S ще ви предостави качествено изпиране на вашите дрехи, като същевременно запазва максимално техните наситени цветове и качествени тъкани. Подарете на себе си и на цялото си семейство, удоволствието от носенето на искрящо чисти дрехи със свеж аромат и безупречно качество на материите. Тази пералня машина ще ви помогне в поддръжаката на вашите дрехи, а за вас ще остане само неповторимото удоволствие от тяхното носене!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password