Ревю на LG F2J5QN4W

LG F2J5QN4W

Ако имате нужда от нова пералня машина за вашето домакинство, която да се погрижи за безупречната чистота на вашите дрехи, то ние имаме точния уред за вас! Пералня LG F2J5QN4W с капацитет на зареждане от 7кг., висока скорост на въртене и множество изпиращи програми, тя ще изпере дори най-упортитите замърсявания от вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи те да останат меки, качествени и с ярки цветове като в първия ден на тяхното закупуване.

LG F2J5QN4WВиж цената за днес

Програми

 • Памук – включва пране на цветни или бели памучни дрехи, независимо от степента на тяхното замърсяване, тъй като температурата може да бъде настроена до 95 градуса. Максимално допустимото зареждане е 7 кг.
 • Памук + – включва пране на памучни дрехи с умерено ниво на замърсяване, като целта на тази програма е изпирането да се извърши с по-ниска консумация на енергия. Температурата на пране е 60 градуса, а максимално допустимото зареждане е 7 кг.
 • Лесна грижа – тази програма е подходяща за тениски и други ежедневни дрехи от полиамид, акрилат или полиестер, температурата на водата може да бъде настроена до 60 градуса. Максималното зареждане е 3кг.
 • Смесени – можем да се изпират както памучни, така и синтетични тъкани, температурата на пране е 40 градуса, а максималният капацитет на зареждане е 3 кг.
 • Грижа за бебето – ефективно премахва упоритите петна, като е идеална за изпирането на детски дрехи. Температурата на пране е 60, а максималното зареждане е 4,5 кг.
 • Хигиена – изпиа текстилни изделия при висока температура, като е идеална за изпирането на спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи, бебешки дрехи и др. Температурата на пране е 60 градуса, а максималното зареждане е 3 кг.
 • Завивки – подходящо за големи предмети като юргани, възглавници, одеяла със или без пълнеж. Температурата на пране е 40 градуса.
 • Спортно облекло – специално създадена за спортно облекло, като това, което се използва за джогинг или други спортни дейности, направени от спандекс и други синтетични материи. Температурата на пране е 40 градуса, а максималното зареждане е 2 кг.
 • Деликатни – препоръчва се за дрехи от деликатни материи като ризи, нощници, пижами, бельо и пр. Температурата на пране може да се регулира до 60 градуса, като максимално допустимото зареждане е 4,5 кг.
 • Тъмни – тази програма е предназначена за изпирането на дрехи с тъмни цветове от памучни или комбинирани материи, температурата на водата може да се регулира до 40 градуса, а максимално допустимото натоварване е 2 кг.
 • Нежна грижа – осигурява внимателно изпиране на вълнени и други дрехи, от деликатни материи, без да поврежда качеството им. Температурата на пране може да се регулира до 30 градуса, а максимално допустимото натоварване е 1,5 кг.
 • Quick 30 – това е кратка програма с продължителност само 30 минути, подходяща за цветни дрехи с ниска степен на замърсяване. Температурата на пране може да се регулира до 40 градуса, а максимално допустимото зареждане е 2 кг.

Основни характеристики

Пералня LG F4WN408S0 е със стандартен монтаж, предно зареждане и ляво отваряне на люка. Благодарение на инверторния мотор, тя е много тиха при своята работа с ниво на шум от 55 dB при пране и 72 dB при центрофуга. Уреда е подходящ за 3-членни семейства, като капацитетът и на зареждане е 7кг, а максималната скорост на въртене на барабана е 1400 об/мин.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Дизайн и размери

Уреда е в класически бял цвят, перфектно контрастиращ с черния дигитален дисплей в предната му част. Този дизайн в комбинация с удобни размери от 56х60х85 (ДхШхВ) правят пералнята машина подходяща за монтаж както в отворени споделени пространства тип кухня с трапезария, така и за мокро помещение, баня и пр.

Ефективност, функции и защита

Уреда е оборудван с някои от най-модерните функции и защита. 6 Motion DD, Smart ThinQ и Direct Drive гарантират качествената работа на вашата нова пералня машина. Функцията за „защита от деца“, която заключва люка и бутоните на пералнята, ви дава спокойствието, че няма опасност вашите малчугани да отворят люка на пералнята по време на изпиращ цикъл или да натиснат някой от контролните бутони и да прекъснат действащата програма. Освен това, пералня LG F2J5QN4W е много енергономична при своята работа, тъй като спада в енергиен клас A+++ от гама A+++ до D. Това осигурява ниска годишна енергийна консумация от 121 kWh и нисък среден разход на вода за година от 9200л.

В заключение

LG F2J5QN4W е много добра пералня машина, която предлага отлични резултати при пране, като е истински помощник във всеки дом. Тя ще изпере дрехите ви безупречно, независимо от нивото на замърсяване, като ще запази както техните цветове, така и качеството на материите им. Всичко това е събрано в модерен дизайн, нисък разход на вода и електричество и може да бъде ваше на изключително достъпна цена.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo