LG F2J5QN4W - Виж цената

Ревю на LG F2J5QN4W

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

LG F2J5QN4W

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим LG F2J5QN4W. С 14 изпиращи програми и множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня машина, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите!

LG F2J5QN4WВиж цената за днес

LG F2J5QN4W Review

COTTON/GENTLE/STAIN CARE – 6 различни типа движение, подходящи за изпирането на всякакви материи.

Tag On – вашата пералня машина става все по-интелигентна, благодарение на възможността за изтегляне на различни цикли. Чрез функцията NFC Tag On, вие можете да изтеглите нова програма за пране като Wool (за вълна), Baby Care (грижа за бебето), както и Cold Wash (изпиране със студена вода). 

Smart Diagnosis –Тази функция е в състояние да да диагностицира малки проблеми на вашите уреди и то само с помощта на вашия смартфон. Просто изтеглете приложението LG Smart Diagnosis на вашият телефон и проблемът ви ще бъде открит. Това ви спестява както време, така и пари, които бихте вложили в специалист, който да диагностицира проблема.

Sport Program – създателите на пералнята машина от LG, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята изработка.

Виж още: Ревю на Samsung WW90K6414QX/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Сивата рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня LG F2J5QN4W разполага с изключително удобни и практични размери от 56 х 60 х 85 cм (ДхШхВ) и е с тегло от 63кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 72dB при центрофуга и 55dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 121 kWh и на вода от 9200л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 7кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита канто Защита от деца и др. Тези функции, в комбинация с някои от най-иновативните технологии COTTON/GENTLE/STAIN CARE, Tag On, Smart Diagnosis™.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Бельо, Бърза програма, Памук, Спортна.

Нашето мнение за продукта

Пералня LG F2J5QN4W е изключително лесен и удобен за използване уред, защото функциите и програмите и са интуитивно поставени на контролния панел. Освен това, параметрите на изпиране могат да бъдат прочетени на вградения дигитален дисплей, така че винаги ще знаете дали те са подходящи за избраната изпираща програма. Имайки избор между 14 програми, можете да изперете всякакъв вид плат, без да се притеснявате, че той може да бъде повреден. LG F2J5QN4W е икономична перална машина и е идеален за всяко семейство. Поддържайте своите дрехи винаги искрящо чисти, със свеж аромат и перфектна мекота на материите, за една стилна, модерна и елегантна визия – навсякъде и по всяко време!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password