LG Deluxe DM09RP - Виж цената

Ревю на LG Deluxe DM09RP

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

LG DM09RP 

Искате ли нов уред, който да ви осигурява оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от смразяващия зимен студ и изтощаващите летни жеги? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик LG DM09RP с енергиен клас А++ и множество модерни функции и технологии, ще създаде оптимални нива на температурата във вашия дом, за да прекарвате времето си у дома, в абсолютен комфорт и пълна релаксация.

LG DM09RPВиж цената за днес

LG DM09RP Review

Wi-Fi Control – Функцията WiFi Ready на устройството LG ви предлага достъп до функции за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на устройството чрез модула M-Smart Wi-Fi, който може да бъде инсталиран във вътрешното тяло. Чрез модула M-Smart Wi-Fi можете да контролирате климатика си от където и да се намирате, като използвате собствения си смартфон.

Plasmaster Ionizer Plus – действието на неговата сигурна система за филтриране се засилва допълнително от свойствата на емитираните отрицателни йони. Повече от 3 милиона Plasmaster йони стерилизират както въздуха, протичащ през климатичната техника, така и вредните вещества и неприятните миризми в това пространство. Устройството може да се използва дори в медицинска среда.

Jet Cool – Функцията Jet Cool, благодарение на оптимизирания дизайн на циркулацията, предлага по-мощен въздушен поток, който намалява температурата на въздуха с до 5 градуса само за 5,6 минути само с едно кликване. Тъй като топлият въздух е по-лек от студения въздух, той остава по-близо до тавана. С насочването на горещия въздух LG гарантира ефективно отопление чрез изпращане на горещ въздух, за да поддържа приятна и балансирана температура в цялата стая.

Sleep / Night mode – тази функция, има ролята да осигури спокоен сън през нощта, с възможно най-малко енергия. Климатикът LG ще промени температурата с 1 градус за час през първите 2 часа, като ще запази константата си за следващите 6 часа. По този начин няма да почувствате внезапни температурни промени, а вашият сън няма да бъде нарушен от възпроизвеждания шум, тъй като уредът автоматично преминава в тих режим на работа.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Beko BINA 240 – Цена и мнения!

LG DM09RP Deluxe е умен климатик, оборудван с разнообразие от съвременни функции, което осигурява, голям капацитет за промяна на температурата в помещението като е функционален през цялата година. От естетическа гледна точка, той е с елегантен бял дизайн, който би се вписал идеално във всяка стая от вашия дом. Климатикът LG може да бъде добър вариант благодарение на инверторната технология. Тази нова технология намалява потреблението на енергия на климатиците с поне 40% в сравнение с конвенционалните уреди.Вътрешното тяло на климатика, произвежда шум от едва 29 db, което го прави изключително тих.

Външното тяло е оборудвано с люлеещ се компресор, който е известен със своя нисък шум от 47 dB и висока енергийна ефективност. Този модел има висока енергийна ефективност благодарение на 3-колонен хибриден топлообменник и тръба с висок канал. Тази технология е значително подобрена чрез интегриране на допълнителна колона, с която топлообменната площ се увеличава.

Вътрешното тяло тежи 8,3 килограма с размери 837 х 308 х 189мм, а външното тежи 31кг. с размери 770 x 545 x 288мм. Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a и е част от групата на заглушители (смес от няколко газове, които имат различни температури на изпаряване), които работят при по-високи налягания и температури, но не се нуждаят от компресор с голям капацитет. Този уред, освен много ефективен е и изключително енергономичен при своята работа.

Неговият капацитет за охлаждане е 8531 BTU, който е включен в енергийния клас A ++, а капациетър на отопление е 10919 BTU като спада в същия енергиен клас A ++. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е впечатляваща, с номинална консумация от 556 W/h за охлаждане и 712 W/h за отопление. Годишната сезонна консумация на енергия на този модел е 114 kWh/година охлаждане и 853 kWh/година за затопляне.

Светодиодният дисплей на вътрешното тяло показва текущото потребление на електроенергия, като просто натиснете бутона на дистанционното управление. Устройството е предназначено за спални, офиси и други помещения с площ, по-малка от 25 квадратни метра.

Нашето мнение за продукта:

Климатик LG Deluxe DM09RP е с модерен и стилен дизайн, както и с перфектни технически характеристики у функции. Той обещава да осигури желаната от вас температура, независимо от помещението, в което ще бъде поставен. Подарете си прохлада през летните горещини и уютна топлина през студените зимни нощи с помощта на този климатик от LG. Вие изберете желаната от вас температура, а климатикът ще ви я осигури бързо, лесно и ефективно.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password