Ревю на LG Deluxe DCRT

LG Deluxe DCRT

Климатикът LG Deluxe DCRT е модерно и иновативно климатично решение, предлагащо комфорт, ефективност и стил в един пакет. С изискан дизайн, отлични технически характеристики и разнообразие от функции, този климатик се превръща в идеалния избор за дома или офиса. В този ревю ще разгледаме основните предимства и възможности на LG Deluxe DCRT и ще обсъдим дали той може да задоволи вашите нужди от климатизация.

LG Deluxe DCRT

Виж цената за днес

LG Deluxe DCRT: Характеристики

Охлаждане и отопление

Климатикът LG Deluxe DCRT предлага широк диапазон на температурни настройки, които гарантират комфорт през всеки сезон. Минималната температура при охлаждане е -10°C, докато максималната е 24°C. От друга страна, минималната температура при отопление е -10°C, а максималната достига 48°C.

Филтри

LG Deluxe DCRT разполага с множество филтри, които осигуряват чист и здравословен въздух. Сред тях са миещ се антибактериален филтър, противопрахов филтър и плазмен ионизатор. Това подобрява качеството на въздуха и предотвратява разпространението на бактерии и микроорганизми.

Компресор и вентилатор

Климатикът се задвижва от BLDC Twin Rotary компресор, който осигурява ефективност и ниско ниво на шум. Вентилаторът има 6 скорости, които позволяват точно регулиране на въздушния поток според вашите предпочитания.

Инверторна технология

LG Deluxe DCRT разполага с инверторна технология, която позволява по-ефективно и икономично управление на енергията. Това допринася за по-ниски разходи за електричество и по-добра енергийна ефективност.

Енергийна ефективност

Климатикът има енергийна ефективност при охлаждане A++ и при отопление A+. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 6.6, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4. Освен това, коефицентът на охлаждане (EER) е 3.24, а коефицентът на отопление (COP) е 3.81.

Технически спецификации

Климатикът работи със захранващо напрежение от 220V до 240V. Номиналният капацитет на охлаждане е 3500W, а на отопление – 4000W. Типът на хладилен агент е R32.

LG Deluxe DCRT: Функции

Auto Restart: Когато има прекъсване в захранването, тази функция автоматично възстановява настройките на климатика, когато захранването се възстанови.

Energy Display: Тази функция показва точно колко енергия изразходва климатикът, което ви помага да следите разходите си за електричество и да ги оптимизирате.

Самопочистващ: Климатикът разполага със специална функция, която му позволява да почиства себе си автоматично. Това гарантира, че системата е винаги чиста и работи възможно най-ефективно.

Дистанционно: Климатикът е оборудван с дистанционно управление, което ви дава възможност да регулирате настройките му от разстояние.

Sleep/Night mode: Тези режими на работа на климатика позволяват да настроите устройството да работи с по-ниска мощност по време на нощта или когато спите. Това спести енергия и ви позволява да спите по-удобно.

Active energy control: Тази функция на климатика позволява да контролирате енергията, която устройството използва по време на работа.

Jet Cool/Heating: Тази функция на кратко време охлажда или загрява стаята, когато е необходимо.

Автоматични 4-посочни жалузи: Климатикът разполага с автоматични 4-посочни жалузи, които позволяват на въздуха да се разпределя по равномерен начин във всяка част на стаята.

Антикорозионна защита Gold Fin: Климатикът е оборудван с антикорозионна защита Gold Fin на външното му тяло, която го предпазва от корозия и повишава неговата трайност.

Йонизатор Plasmaster: Тази функция на климатика генерира йони, които унищожават вредни вещества и бактерии във въздуха, като го правят по-здравословен и приятен за дишане.

Серията LG Deluxe DCRT се предлага в 2 варианта: LG Deluxe DC09RT и LG Deluxe DC12RT

Виж още: Най-добрите климатици

LG Deluxe DCRT: Мнение за продукта

Климатикът LG Deluxe DCRT е сигурен избор за всички, които търсят ефективно и удобно решение за климатизация на дома или офиса. С множеството си функции, висока енергийна ефективност и иновативни технологии, той може да задоволи нуждите на дори и най-изисканите потребители. Също така, филтрите на климатика гарантират чист и здравословен въздух, който е от особено значение за хората, които страдат от алергии или дихателни проблеми. Подходящият вътрешен и външен дизайн на климатика го правят подходящ за всеки интериор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo