Ревю на LG C22LB

LG C22LB

Добре дошли в нашия преглед на телевизора LG C22LB. В тази статия ще разгледаме основните неща, които трябва да знаете за този телевизор, включително размера и резолюцията на дисплея му, цветовата гама, яркостта на екрана, контрастното съотношение и др.

C22LB

Виж цената за днес

LG C22LB: Характеристики, функции и технологии

Усилвателят на яркостта в този телевизор е доста готин. По същество това е начин за фина настройка на яркостта на екрана. Ако гледате нещо в тъмна стая, можете да включите усилвателя на яркостта и всичко да изглежда по-ярко и ясно. Ако обаче гледате нещо в добре осветена стая, може би е по-добре да го изключите, за да не се налага да присвивате очи към екрана.

Настройката за контраст също е много добра. Тя ви позволява да манипулирате начина, по който различните цветове изглеждат на екрана – например увеличаването на контраста може да накара червеното да изпъкне повече от другите цветове. Тази функция е чудесна, ако се опитвате да зададете наистина конкретни цветови предпочитания!

Процесорът a9 Gen 5 AI е оборудван с усъвършенствана технология за разпознаване на глас, която ви позволява да управлявате телевизора си само с гласа си. Можете да правите неща като включване или изключване на звука, смяна на каналите и дори регулиране на силата на звука, като казвате команди като “намали” или “увеличи силата на звука”. Това улеснява управлението на телевизора, без да се налага да използвате дистанционното управление или тъчпада отстрани на екрана.

Функцията Dynamic Tone Mapping Pro на този модел е особено добра – тя ви позволява да регулирате цветовия диапазон, контраста и яркостта на екрана, така че да получите възможно най-доброто качество на картината.

Той има AI Upscaling, който анализира съдържанието, което гледате, и настройва картината, за да ви постави в най-добрата позиция за гледане.

Дисплеят Perfect Black Eye Comfort е проектиран така, че да намалява напрежението в очите по време на продължително гледане, като анализира движението на очите ви и съответно регулира яркостта и контраста.

Dolby Vision IQ автоматично оптимизира настройките за него. Режимът “Режисьор” ви осигурява кинематографично изживяване с подобрени цветове и нива на контраст, които правят филмите да изглеждат така, сякаш са заснети на място – по начина, по който е трябвало да бъдат гледани!

И ако всичко това не е достатъчно? Със самоосветяващ се OLED 100% вярност на цветовете 100% обем на цветовете и режими за избор на жанр с изкуствен интелект? Можете да извлечете още повече от преживяването си с телевизора от всякога!

Серията C22LB се предлага в няколко модела: LG 50C22LB , LG 55C22LB , LG 65C22LB и LG 75C22LB .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG C22LB: Мнение за продукта

Този телевизор е произведен от компанията LG, която произвежда висококачествени продукти вече повече от две десетилетия. LG C22LB е един от най-новите им модели и е предназначен специално за клиенти, които търсят нещо на достъпна цена, но все пак искат добро качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo