Ревю на LG A23LA

LG A23LA

LG A23LA е фантастичен телевизор от начално ниво, който притежава много от функциите, които бихте очаквали от по-скъп модел. Той има страхотна картина и се предлага с лесно за използване дистанционно управление.

LG A23LA

Виж цената за днес

LG A23LA: Характеристики, функции и технологии

LG A23LA е самоосветяващ се OLED телевизор, който използва технологията на органичните светодиоди (OLED) за постигане на ярки цветове и дълбоко черно без необходимост от подсветка.

OLED телевизорите имат много предимства пред традиционните LCD телевизори, включително по-добро съотношение на контраста, тънки рамки и безкрайно контрастно съотношение. LG A23LA използва и IPS панел, който осигурява широки ъгли на видимост и точно възпроизвеждане на цветовете.

LG A23LA използва най-новата версия на процесора Alpha 7 Gen 5 на LG, който поддържа изкуствен интелект (AI). Това означава, че телевизорът е в състояние да научи повече за своите потребители и да се адаптира към техните зрителни навици.

Ако търсите телевизор с много цветове, потърсете само LG A23LA. Функцията Dynamic Tone Mapping (Динамично картографиране на тоновете) на този телевизор може да регулира контраста и яркостта на картината в зависимост от случващото се на сцената, така че да получите оптимално изображение във всяка ситуация.

Процесорът α7 Gen 5 AI има способност за аудио реконструкция, която позволява на потребителите да изживеят музика, видео и игри с по-висока качествена звукова сцена. Процесорът използва алгоритми за машинно обучение, за да анализира и преобразува изходния звук в 5.1.2-канален виртуален звук, който предоставя по-реалистична и интензивна звукова среда. Това може да наддаде на играта и музиката по-добро качество и да добави допълнителна дименсия и състояние в изживяването на звука.

LG A23LA е оборудван с ThinQ AI, който ви дава възможност да управлявате телевизора си с гласови команди и да получавате достъп до полезна информация за това, което гледате.

WebOS ви предоставя интуитивен интерфейс, който ви позволява бързо да намерите това, което търсите, и да започнете да гледате любимите си предавания за нула време.

Тънкият дизайн на телевизор може да добави елегантност и стил към интериора, като позволява на потребителя да го интегрира в пространството без да заема много място. Опорите му позволяват на потребителя да поставя телевизора навсякъде, дори и да скрива по-малко красивите нишки в интериора. Това е една от предимствата на такъв дизайн и може да добави допълнителна функционалност и стил към пространството в което се поставя.

Готови ли сте за филмов маратон? Телевизорът LG A23LA е готов за вас. С вградените приложения за стрийминг като Netflix, Amazon Prime и Apple TV+ винаги ще можете да намерите нещо привлекателно за гледане.

Интеграцията на GeForce Now позволява на потребителите да играят множество игри на телевизора си. GeForce Now е облачна игрова платформа, която позволява на потребителите да използват своите собствени игри или да изтеглят нови игри от магазина на GeForce Now. Това отваря много възможности за играчи, като дава им достъп до множество игри, както стари, така и нови, които могат да се използват на телевизора.

Серията A23LA се предлага в няколко модела: LG 48A23LA, LG 55A23LA и LG 65A23LA.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG A23LA: Мнение за продукта

LG A23LA е чудесен телевизор, който може да ви помогне да извлечете максимума от домашното си забавление. Качеството на картината е сред най-добрите в своя клас и е много лесен за използване. Този телевизор е чудесен избор за всеки, който иска да се наслаждава на висококачествени изображения и звук у дома.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo