LG 86UK6500PLA - Виж цената

Ревю на LG 86UK6500PLA

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 86UK6500PLA 

Искате ли нов, мултифункционален телевизор с перфектно качество на изображението и вградени модерни технологии? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор LG 86UK6500PLA с 4K Ultra HD качество на картината и възможност за свързване с множество устройства, ще разчупи представите ви за гледане телевизия и ще превърне вашият дом в истински развлекателен център само с едно натискане на копчето на дистанционното управление на вашия Smart LG TV.

LG 86UK6500PLAВиж цената за днес

LG 86UK6500PLA Review

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

4K резолюция – този телевизор ви предлага 4K екранна резолюция. Това е 8,3 милиона пиксела, всеки от които от които е снабден с перфектен черен и кинематографски цвят, за невероятно ясна и детайлна Ultra HD картина.

Magic Zoom – тази функция ви позволява да увеличите избрани от вас части от екрана, по време на гледане, без да е необходимо да спирате филма или предаването. Вижте дори най-дребните детайли във вашата картина, само с едно кликване на бутона „Zoom” на вашето дистанционно управление.

LG webOS, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55MU9002 – Цена и мнения!

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в сребрист цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизорът е с размери от 1943 x 93.3 x 1118мм без стойка и 1943 x 345 x 1188мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео запис – записвайте любимите си филми, шоу програми или предавания и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете. Освен много ефективен, тои е и изключително енергоикономичен с консумирана мощност от едва 255W.

Видео

Телевизор LED Smart LG 86UK6500PLA е с диагонал на екрана от 218см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като True True Color Accuracy, 4K Active HDR, LG 4K Upscaler, UHD 4K и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя. Допълнителните технологии ULTRA Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio
LG Sound Sync, Clear Voice III и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. USB и HDMI свързването, ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Слот CI+, Bluetooth, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, LED Smart LG 86UK6500PLA ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password