LG 65UM7510PLA - Виж цената

Ревю на LG 65UM7510PLA

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Телевизор 65UM7510PLA е ново попълнение в колекцията на производителя LG, което се откроява със стилен дизайн, нови технологии и бюджетна цена, събрани в едно. Телевизорът е с 4K Ultra HD качество и допълнителни интегрирани технологии, които подобряват както картината, така и звука. Потопете се в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят, за едно незабравимо телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

Функции

Dynamic Color Enhancer – това е графичен процесор, който оптимизира цветовете, за да получите изходно изображение с максимално реалистични цветове.

4-ядрен процесор – мощният 4-ядрен процесор намалява шума в изображенията, като ви осигурява по-динамични цветове и по-дълбок контраст.

Активен HDR – HDR в комбинация с HDR10 и HLG, оптимизира всяка сцена от избраното видео съдържание, така че да можете да се насладите на всеки детайл с ненадминато качество.

Dolby Audio™ – една от най-добрите технологии на пазара, за подобряване на звука, е вградена в този телевизор. Тя ще ви позволи да се насладите на кристално ясен и чист звук, без появата на странични шумове или вибрации при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на LG 55UM7610PLB

Дизайн, размери и характеристики

LG 65UM7510PLA е с класически дизайн, решен в черен цвят с много тънка рамка, обгръщаща 65-инчовият екран. В долния ляв и десен ъгъл, са поставени двойни крачета, които осигуряват както перфектния завършек на дизайна, така и гарантират стабилността на уреда. Ако желаете да монтирате телевизора дирекнто на вашата стена, то можете да го направите, благодарение на съвместимостта му с VESA 300×300.

Размерите на телевизора са 1453 x 905 x 269 мм (със стойка) и 1453 x 840 x 84 мм (без стойка). Екранът е с 4K Ultra HD технология, комбинирана с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Това ще ви осигури кристално ясна картина, без смущения или замъглявания при нейното възпроизвеждане. Допълнителните технологии, с които е оборудван телевизора като Color Enhancer, HLG, Dynamic Tone Mapping, 4K Upscaler, ще се погрижат за подобряване на контраста, разделителната способност и пикселите на вашето изображение.

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Dolby Audio™ – една от най-добрите системи за оптимизиране на звука на пазара. Тя подобрява максимално качеството на изходния звук, независимо от източника на съдържание. Вградените 20W високоговорители ще ви осигурят максимална сила на звука, независимо дали гледате филм или слушате любимата си музика.

Свързаност

Телевизорът разполага с голям набор от портове за допълнително свързване. Те са: 4 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB, 2 x RF и др. Благодарение на HDMI и USB свързването, вие ще можете да възпроизвеждате съдържание от всеки вид източник– телефон, таблет, лаптоп или преносима памет. Възможността за Wi-Fi свързване ви осигурява възможност да сърфирате в любимите си сайтове, онлайн канали за видеосподеляне и приложения.

В заключение

Телевизорът разполага с множество вградени модерни технологии, подобряващи картината и звука, а възможностите за свързване с различни източници е перфектния завършек на неговите технически характеристики. Насладете се на любимите си филми, музика и онлайн приложения от комфорта на вашия дом с телевизор LG 65UM7510PLA.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password