LG 65UK6470PLC - Виж цената

Ревю на LG 65UK6470PLC

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

LG 65UK6470PLC 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага както с перфектно качество на картината, така и с множество възможности за допълнително свързване? Имате го! Телевизор LG 65UK6470PLC с 4K Ultra HD качество на картината и множество интегрирани модерни технологии, ще внесе емоцията от кино салоните директно във вашия дом. Вие изберете желаното съдържание, а телевизора ще го възпроизведе с ненадминато качество на картина и звук!

LG 65UK6470PLCВиж цената за днес

LG 65UK6470PLC Review

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

Ultra Surround – това е техника за обогатяване на качеството на звуковото възпроизвеждане на аудио източник с допълнителни аудио канали от високоговорители, които обграждат слушателя (съраунд канали).

Виж още: Ревю на Samsung 49NU7652

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи като придава перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 1468 x 854 X 89.9 мм без стойка и 1468 x 911 X 311 мм със стойка и е с тегло от едва 22.1кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х300 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C , DVB-T , DVB-T2 , DVB-S , DVB-S2 , DVB-C2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с вграден мултимедиен плеър и възможност за видео възпроизвеждане.

Видео

LG 65UK6470PLC е с диагонал на екрана от 164см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии като True Color Accuracy, 4K Active HDR, LG 4K Upscaler, UHD 4K и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Clear Voice III, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, LG Sound, Sync Ultra Surround и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са:
Слот CI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart LG 65UK6470PLC има невероятно качество на картината, благодарение на резолюцията 4K UHD. Ако обичате филмовите вечери с вашето семейство, или просто искате да се насладите на любимите си предавания след дългия работен ден, то този телевизор на LG е идеалното решение за вашия дом!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password