LG 65UJ701V - Виж цената

Ревю на LG 65UJ701V

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 65UJ701V 

Искате ли нов, модерен телевизор с множество функции и перфектно качество на картината? Омръзнало ли ви е от старият телевизор, който замъглява и затъмнява картината и не ви носи така желаното от вас удоволствие при гледането на любимите ви филми? Ние имаме точното решение за вас! Представяме ви Телевизор LED Smart LG 65UJ701V. С 4K Ultra HD качество на картината, множество функции за свързване с различни източници и кристално чист звук, той ще ви накара да се потопите в удоволствието от гледането на качествени изображения, директно на впечатляващия му 65-инчов екран!

LG 65UJ701VВиж цената за днес

LG 65UJ701V Review

webOS 3.5 – благодарение на усъвършенстваната лента за стартиране на webOS 3.5, имате възможността да се потопите в света на кристално ясното изображение и най-качеството съдържание, което предлагат едни от най-популярните доставчици на развлекателно съдържание.

HARMAN/KARDON – с калибрирането HARMAN/KADRON вие можете да се насладите на кристално ясен звук, без странични шумове и смущения при възпроизвеждането му .

Панелът IPS 4K ви предлага наситени цветове и ясен контраст на изображението, които остават качествени и непроменени, независимо от какъв ъгъл гледате телевизия.

HDR – тази функция оптимизира съдържанието на картината, за да имате още по-чисти и ясни изображения.

LG 65UJ701V-2Виж още: РЕВЮ: Телевизор QLED Samsung 49Q7F – Цена и мнения!

LG винаги е обръщал особено внимание на дизайна на своите телевизори. Изключение не прави и моделът 65UJ701V. Той е с тънък дизайн, решен в сребрист цвят, като рамката около дисплея е изключително тънка, за да можете да се насладите на съдържанието на екрана, без вниманието ви да бъде отвлечено от страничните елементи. Не трябва да се притеснявате и за стабилността на вашият телевизор, тъй като той разполага с извита стабилна стойка, която гарантира неговата стабилност, независимо върху каква повърхност е поставен.

Телевизор LED Smart LG 65UJ701V е с диагонал на екрана от 164см, с резолюция на екрана от 3840×2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина, с качествено изображение, наситени цветове и изключителна яснота. Неговите размери са 1456×49.7×841мм без стойка и 1456×335.9×909мм със стойка. Този модел телевизор може да бъде поставен както върху ТВ шкаф, така и да бъде директно монтиран на стената. Той е съвместим с VESA 300×300. Аудиоситемата му е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, всеки.

Благодарение на функцията HARMAN/KADRON звукът е още по-ясен и кристално чист, без смущения и шумове при неговото възпроизвеждане. Функцията на телевизора да се свързва с различни устройства е изключително удобна. Wi-Fi свързването, позволява да сърфирате в любимото си онлайн пространство, без нуждата от свързване с допълнителни устройства чрез кабели. Телевизор LED Smart LG 65UJ701V, разполага още със следните конектори и връзки: Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, 2 х RF In, Bluetooth, както и с 1 аудио дигитален (оптичен) изход , 2 USB порта, 1 Композитен видео вход и 4 HDMI порта. Лесното му свързване чрез USB и HDMI ви позволява да възпроизвеждате снимки, видеа или филми директно на вашия телевизор, като просто свържете вашата преносима памет към него. Превърнете дома си в истински мултимедиен център, само с един продукт, а именно – LG 65UJ701V.

Нашето мнение за продукта:

LG 65UJ701V има невероятно качество на картината благодарение на резолюцията 4K UHD. Цветовете изглеждат много добре, благодарение на широкото цветово изобразяване и активния HDR. Също така този телевизор има локално затъмняване, което е добра новина за любителите на филмите. Той има множество полезни функции, включително интернет свързаност и технологии за споделяне на екрана. Звукът е силен и ясен, независимо от качеството на съдържанието. Подарете на себе си и на цялото си семейство едно истинско кино изживяване във вашия дом. Прекарвайте времето пред екрана с удоволствие и се наслаждавайте на неговите мултимедийни способности. Истински развлекателен център, директно във вашия дом, благодарение на телевизор LED Smart 65UJ701V от LG.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password