LG 65UJ620V - Виж цената

Ревю на LG 65UJ620V

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

LG 65UJ620V 

Искате ли нов телевизор, който да притежава всички модерни технологии, в съчетание с перфектна картина и звук? Ние ще ви го представим! Телевизор LG 65UJ620V с уникално качество на картината и множество функции за подобряване на качеството и като Ultra Luminance, ще ви позволят да се потопите в реалистичните изображения за едно ново, по-качествено телевизионно изживяване!

LG 65UJ620VВиж цената за днес

LG 65UJ620V Review

LG webOS 3.5, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS3.5, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

HDR10 – Тази технология позволява на телевизорите да показват по-ярки изображения, по-точни цветове и по-дълбок контраст за едно по-ясно изображение на картината.

Ultra Luminance – технология, която подобрява дълбочината и цвета на изображението. За една наистина качествена и реалистична картина при гледането на любимите ви филми.

LG 65UJ620V-3Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 60SJ850V – Цена и мнения!

Екранът на телевизора е LED. Светодиодният дисплей / екран, използва светодиоди като пиксели за да изобразява качествено видео. С резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9, този Smart TV ви предоставя качествени изображения, с наситени цветове и изключителна яркост.

Размерите му от 1466x301x919мм и диагоналът на екрана му от впечатляващите 164см. го правят перфектен за поставяне както в по-големи пространства, така и в по-малки и практични стаи от вашия дом. Дизайнът му е стилен и изчистен, с тънка черна рамка около дисплея и цвят решен в черно, този телевизор ще бъде стилно допълнение във вашето изискано обзавеждане.LG 65UJ620V-2

Перфектната картина, задължително трябва да върви в комплект с перфектен звук. Аудиосистемата на телевизора е стерео, подсигурена от двата вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W общо. Звукът ви ще бъде с кристална яснота и без поява на заглушаване или на странични шумове.

Телевизор LED Smart LG 65UJ620V може да бъде свързан с редица устройства. Директното му свързване с Wireless ви позволява да сърфирате в интернет и да играете любимите си игри, да се наслаждавате на клипове от YouTube или да четете любимото си онлайн съдържание. Благодарение на USB порта, лесно и бързо можете да разгледате вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет.

Допълнителните връзки и конектори, с които разполага този уред са: * Връзки: Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, 2 х RF In, Bluetooth и *конектори: Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB порта, Композитен видео вход, входов компонент, 3 HDMI порта, както и слот за PCMCIA карта. Консумираната мощност е едва 86W, което го прави освен ефективен, така и изключително енергономичен при своята работа.

Нашето мнение за продукта:

Нов, със стилен дизайн и множество фунцкии, телевизор LED Smart LG 65UJ620V идва при вас, за да ви предостави възможността да се потопите в реалистичното изживяване от качествената кртина, с наситени и богати цветове, за едно истинско кино изживяване, директно във вашия дом! Независимо дали искате да си подарите спокойна семейна вечер с любимите си хора, или просто да се насладите на любимите си спомени запечатани в снимки – Телевизор LED Smart LG 65UJ620V ще ви даде възможност да се насладите на избраното от вас съдържание, с перфектно качество на изображението!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password