LG 65SM9010PLA - Виж цената

Ревю на LG 65SM9010PLA

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 65SM9010PLA

65SM9010PLA на вече утвърдения производител LG, разполага с богат набор от функции много интересен набор от спецификации: IPS екран, пълно масивно локално затъмняващо фоново осветление и NanoCell. Този телевизор е със завидно качество на картината, така че може да възпроизведе всяко избрано съдържание с ненадминато качество.

LG 65SM9010PLAВиж цената за днес

Функции

NanoCell™ – с помощта на наночастици (1nm), тази технология подобрява максимално цветовете на възпроизведената картина.

Силен контраст – дълбокото черно придава по-голяма наситеност и дълбочина на цветовете.

Nano Accuracy – тази технология ви предлага широк ъгъл на гледаемост, като запазва качеството и цветовете на картината, независимо от кой ъгъл гледате вашия телевизор.

Dolby Vision и Dolby Atmos – технологиите за подобряване на микрофоните и звука, ще осигурят кристално ясен и чист звук, без странични смущения и вибрации.

Виж още: Ревю на Allview 40ePlay6100-F

Дизайн и Характеристики

Телевизор LG 65SM9010PLA е с модерен дизайн. Екранът е обвит от изключително тънка рамка, в класически черен цвят, който е перфектно допълнен от централно разположена дъговидна стойка в сребристо. Ако желаете да монтирате телевизора директно на вашата стена, това е напълно възможно, благодарение на съвместимостта на уреда с VESA 300х300.

Размерите на телевизора са 1452 x 315 x 806 мм (със стойка) и 1452 x 62.5 x 833 мм (без стойка). 65-инчовият екран (164см) оборудван с LED технология и резолюция от 3840 x 2160 пиксела, ще възпроизведе всяко избрано съдържание с отлично качество. Освен това, качеството на картината е подсилено с някои от най-модерните технологии на пазара като Color Enhancer, Deep Learning AI Picture, HDR 10, HLG и Dolby Vision.

Звуковите характеристики на телевизора, също не остават по-назад от тези на картината. Тук производителя отново е интегрирал някои от най-добрите системи на пазара – Dolby Atmos, Dolby Suround, Dolby Digital, Clear Voice III и др – всички те се грижат за максималното качество на възпроизвеждания звук и предотвратяват появата на странични шумове и вибрации. Звукът се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с мощност от 40 W.

Свързаност

Телевизорът разполага с богат набор от портове за свързване с различни източници на съдържание. Wi-Fi свързването ви позволява да възпроизвеждате съдържание от телефон, таблет или лаптоп, както и да сърфирате в любимите си онлайн сайтове и приложения. 4 x HDMI порта и 3 x USB порта ще ви позволят да визуализирате вашите спомени, любими филми или музика, съхранени на преносими източници

В заключение

С ясно съдържание SM9010PLA постига впечатляващи резултати. Екранът възпроизвежда ярки и мощни HDR изображения. Възпроизвеждането на цветовете е добро, а ъгълът на гледане е широк. Това ви позволява да се потопите в любимото си видео съдържание, независимо от избрания източник и да се насладите на висококачетсвена картина, перфектно комбинирана с кристално чист звук.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password