LG 65SM8600PLA - Виж цената

Ревю на LG 65SM8600PLA

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 65SM8600PLA

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LG 65SM8600PLA с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

LG 65SM8600PLAВиж цената за днес

LG 65SM8600PLA  Review

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Dynamic Tone Mapping – кристално ясни и наситени цветове. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

Виж още: Ревю на LG 55SM8600PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-S2/S/T2/T/C и вход антена. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, телевизорът е и изключително енергономичен с енергоразход от едва 118 W.

Видео

Телевизор LG 65SM8600PLA е с диагонал на екрана от 164 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. 

Аудио

Аудиосистемата на този уред се поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука Down Firing, Clear Voice III, DOLBY ATMOS, Mod surround и много др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 65-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор LG 65SM8600PLA са: LAN, AV In, 2 х RF In, 3 Входа USB и 4 HDMI портове.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LG 65SM8600PLA влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизор 55SM9010PLA ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password