LG 55UM7610PLB - Виж цената

Ревю на LG 55UM7610PLB

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

LG 55UM7610PLB

Телевизор 55UM7610PLB е ново попълнение в колекцията на производителя LG, което се откроява със стилен дизайн, нови технологии и бюджетна цена, събрани в едно. Телевизорът е с 4K Ultra HD качество и допълнителни интегрирани технологии, които подобряват както картината, така и звука.

LG 55UM7610PLBВиж цената за днес

Функции

4-ядрен процесор – мощният 4-ядрен процесор намалява шума в изображенията, като ви осигурява по-динамични цветове и по-дълбок контраст.

Активен HDR – HDR в комбинация с HDR10 и HLG, оптимизира всяка сцена от избраното видео съдържание, така че да можете да се насладите на всеки детайл с ненадминато качество.

Виж още: Ревю на LG 43LM6300PLA

Дизайн, размери и характеристики

LG 55UM7610PLB е с класически дизайн, решен в черен цвят с много тънка рамка, обгръщаща 55-инчовият екран. Ако желаете да монтирате телевизора дирекнто на вашата стена, то можете да го направите, благодарение на съвместимостта му с VESA 300×300.

Размерите на телевизора са 1234 x 784 x 260 мм (със стойка) и 1234 x 717 x 84 мм (без стойка). Екранът е с 4K UHD технология, комбинирана с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Това ще ви осигури кристално ясна картина, без смущения или замъглявания при нейното възпроизвеждане. Допълнителните технологии, с които е оборудван телевизора като HLG, 4K Upscaler, ще се погрижат за подобряване на контраста, разделителната способност и пикселите на вашето изображение.

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Dolby Audio™ – една от най-добрите системи за оптимизиране на звука на пазара. Тя подобрява максимално качеството на изходния звук, независимо от източника на съдържание. Вградените 20W високоговорители ще ви осигурят максимална сила на звука, независимо дали гледате филм или слушате любимата си музика.

Свързаност

Телевизорът разполага с голям набор от портове за допълнително свързване. Те са: 4 x HDMI, 2 x USB и много др. Благодарение на HDMI и USB свързването, вие ще можете да възпроизвеждате съдържание от всеки вид източник– телефон, таблет, лаптоп или преносима памет. Възможността за Wi-Fi свързване ви осигурява възможност да сърфирате в любимите си сайтове, онлайн канали за видеосподеляне и приложения.

В заключение

Телевизорът разполага с множество вградени модерни технологии, подобряващи картината и звука, а възможностите за свързване с различни източници е перфектния завършек на неговите технически характеристики. Насладете се на любимите си филми, музика и онлайн приложения от комфорта на вашия дом с телевизор LG 55UM7610PLB.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password