LG 55UK6470PLC - Виж цената

Ревю на LG 55UK6470PLC

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55UK6470PLC 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LG 55UK6470PLC с 4K UHD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

LG 55UK6470PLCВиж цената за днес

LG 55UK6470PLC Review

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Dynamic Color – кристално ясни и наситени цветове, благодарение на Dynamic Color. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

Виж още: Ревю на Wellington 32FHD289

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са изключително практични.Те са 1247 x 729 x 89мм без стойка и 1247 x 785 x 259мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300×300 позволява да бъде монтиран директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C / DVB-T/ DVB-T2/ DVB-S / DVB-S2 / DVB-C2 Analog и вход антена. Също така, уредът разполага с възможност за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, телевизорът е и изключително енергономичен с енергоразход от едва 89W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 139см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като UHD 4K, 4K Active HDR, True Color Accuracy, LG 4K Upscaler, TM100 (Refresh Rate 50Hz), BLU Typeи други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука ULTRA Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio ,LG Sound Sync, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор LED Smart LG 55UK6470PLC са: Bluetooth, Слот CI+, Audio Return Channel(ARC), LAN, 2 х RF In, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, Входове компонент, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart LG 55UK6470PLC влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, телевизор LG 55UK6470PLC ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password