LG 55UK6400PLF - Виж цената

Ревю на LG 55UK6400PLF

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55UK6400PLF

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага както с перфектно качество на картината, така и с множество възможности за допълнително свързване? Обичате ли да се наслаждавате на любимите си филми с кинематографично качество? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим телевизор LG 55UK6400PLF с 4K Ultra HD качество на картината и множество модерни технологии, оптимизиращи картината и звука, този модерен телевизор ще ви пренесе в едно ново ТВ измерение, за да се наслаждавате на филми или да сърфирате в любимото си онлайн пространство, с невероятно качество на възпроизвежданите изображения.

LG 55UK6400PLFВиж цената за днес

LG 55UK6400PLF Review

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

4K Active HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

Ultra Surround – това е техника за обогатяване на качеството на звуковото възпроизвеждане на аудио източник с допълнителни аудио канали от високоговорители, които обграждат слушателя (съраунд канали).

Виж още: Ревю на Samsung 43NU7092

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи, a модерната му извита стойка, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът LED са изключително удобни и практични. Те са 1247 x 729 x 89 мм без стойка и 1247 x 785 x 259 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х300 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Телевизор LG 55UK6400PLF е с диагонал на екрана от 139 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии като 4K Upscaler, Wide Colour Gamut display, BLU Type, TM100 (Refresh Rate 50Hz), 4K Active HDR и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии ULTRA Surround, Clear Voice III, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: LAN, Audio Return Channel(ARC), Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, Входов компонент, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, с модерен дизайн и множество възможности за допълнително свързване, телевизор LED Smart LG 55UK6400PLF ще ви накара да се насладите на едно ново, по-качествено и по-завладяващо телевизионно изживяване. Независимо дали искате да се насладите на филми с качество, наподобяващо това от кино салоните, или искате да се позабавлявате, сърфирайки в любимото си онлайн пространство – телевизор LED Smart LG 55UK6400PLF ще възпроизведе всяко избрано от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password