LG 55UK6200PLA - Виж цената

Ревю на LG 55UK6200PLA

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 55UK6200PLA 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага както с перфектно качество на картината, така и с множество възможности за допълнително свързване? Имате го! Телевизор LG 55UK6200PLA с 4K UHD качество на картината и множество интегрирани модерни технологии, ще внесе емоцията от кино салоните директно във вашия дом. Вие изберете желаното съдържание, а телевизорът ще го възпроизведе с ненадминато качество на картина и звук!

LG 55UK6200PLAВиж цената за днес

LG 55UK6200PLA Review

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

4K Active HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

Ultra Surround – това е техника за обогатяване на качеството на звуковото възпроизвеждане на аудио източник с допълнителни аудио канали от високоговорители, които обграждат слушателя (съраунд канали).

Виж още: Ревю на NEI 40NE5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи като придава перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор са изключително удобни и практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х300 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C , DVB-T , DVB-T2 , DVB-S , DVB-S2 , DVB-C2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър.

Видео

Телевизор LED Smart LG 55UK6200PLA е с диагонал на екрана от 139см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии като True Color Accuracy, 4K Active HDR, LG 4K Upscaler и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Ultra Surround, Magic Sound Tuning , Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: СлотCI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LG 55UK6200PLA има невероятно качество на картината, благодарение на резолюцията 4K UHD. Ако обичате филмовите вечери с вашето семейство, или просто искате да се насладите на любимите си предавания след дългия работен ден, то този телевизор на LG е идеалното решение за вашия дом!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password