LG 55UJ701V - Виж цената

Ревю на LG 55UJ701V

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 55UJ701V 

Искате ли нов, модерен и мултифункционален телевизор? Писна ли ви от старите модели, които замъгляват картината и получават смущения в звука? Държите ли на високото качество на вашите домашни електроуреди? Ако отговорът ви е „Да”, то ние имаме идеалното решение за вас! Представяме ви телевизор LG 55UJ701V – с 4K Ultra HD качество на картината, множество функции и перфектен звук, той ще пренесе усещането от кино салоните, директно във вашия дом!

LG 55UJ701V

Виж цената за днес

LG 55UJ701V Review

Harman/Kardon® – идеалната технология за проектиране на вашата система за възпроизвеждане на звук. Сега можете да се насладите на изцяло ново ниво на аудио потапяне.

LG 55UJ701V-1

HDR10 – Тази технология позволява на телевизорите да показват по-ярки изображения, по-точни цветове и по-дълбок контраст за едно по-ясно изображение на картината.

LG 55UJ701V-2

LG webOS 3.5, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS3.5, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Широк ъгъл на гледаемост – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

Ultra Luminance – технология, която подобрява дълбочината и цвета на изображението. За една наистина качествена и реалистична картина при гледането на любимите ви филми.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Horizon 55HL9710U – Цена и мнения!

Дизайнът на телевизора е модерен и елегантен, решен в изцяло черен цвят и ултра тънка рамка около дисплея, той би бил допълващия „аксесоар” за всеки стилен и изискан дом. Диагоналът на екрана му е 139см., като разделителната му способност е 3840×2160 пиксела с 4K Ultra HD качество на картината. Това ви предоставя възможността да се насладите на ясни и кристално чисти изображения, за да се насладите на любимите си сцени от предпочитаните от вас филми в изключителни детайли.

LG 55UJ701V-3Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и входна антена. Този уред разполага с още няколко допълнителни конектора, а именно Мрежова връзка – Wireless, Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, 2хRFIn, Bluetooth, 1 Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB порта, 1 Композитен видео вход, 4 HDMI порта и входна антена.

Размерите му са 1237 x 39.7 x 718 мм без стойка и 1237×259.2×772мм със стойка. Съвместимостта му с VESA 300×300 позволява, той да бъде директно монтиран на стената, а благодарение на дизайнът му, този телевизор би изглеждал като истинска картина на стената във вашия дом.

Перфектната картина е подсилена от перфектен звук. Звуковата система е стерео и се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, всеки. Комбинацията от картина и звук, ви гарантират едно цялостно завършено качествено изживяване при гледането на любимите ви филми.

Консумираната мощност е 85W, което прави продуктът изключително енергоикономичен, но и много ефективен при своята работа. Телевизор LED Smart LG 55UJ701V определено е уред, който всяко изискано домакинство, трябва да притежава в своя дом!

Нашето мнение за продукта:

Телевизор LED Smart LG 55UJ701V е с изключително стилен дизайн, а множеството му функции за свързване с външни устройства, ще превърнат вашия дом в истински мултимедиен център за забавления. Перфектното качество на картината в съчетание с кристално чистия звук, ще ви позволят да се потопите изцяло в реалистичното изживяване при гледането на вашите любими филми! Изживейте всяка сцена и вижте дори най-дребните детайли във вашето изображение! Подарете на себе си и на цялото си семейство едно ново, кино-изживяване, пренесено директно във вашия дом!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password