LG 49UJ701V - Виж цената

Ревю на LG 49UJ701V

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 49UJ701V 

Искате ли нов телевизор с кристално качество на картината и интегрирани най-модерни функции? Държите ли качествената картина да бъде комбинирана с качествения звук? Искате ли високо качество на телевизионните услуги, за сравнително ниска и много приемлива цена? Ние имаме точното решение за вас! Днес ще ви представим телевизор LED Smart LG 49UJ701V – с множество функции и висококачествено изображение, той влиза във вашия дом, за да ви разкрие нови висоти при гледането на телевизия.

LG 49UJ701VВиж цената за днес

LG 49UJ701V Review

HDR ефект – нови висоти на качеството на картината. Направете обикновените изображения, необикновени. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст.

Ultra Luminance – науката за контрол на светлината. Наслаждавайте се на по-светли бели и по-тъмни черни нюанси, благодарение на технологията за затъмняване, която издига най-ярките сцени на брилянтни нови нива.

LG webOS 3.5, сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS3.5, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Лесен и бърз достъп до любимите ви приложения – С по-лесен контрол и по-бърз достъп, можете да разгледате и да се наслаждавате на превъзходното 4K HDR съдържание на Netflix или YouTube, само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление.

LG 49UJ701V-2Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 43LJ594V – Цена и мнения!

Най-новите иновации с 4K UHD качество на картината са вградени в уникалния панел IPS 4K, което означава, че развлеченията ви могат да се гледат от всякакъв ъгъл без изкривявания. Телевизор LED Smart LG 49UJ701V идва при вас с диагонал на екрана от 123см. и разделителна способност от 3840х2160 пиксела, за да ви предостави едно ново, висококачаствено изображение с уникално наситени и ярки цветове и дълбок контраст за незабравимо TV изживяваане.

Безпроблемният, тънък дизайн се простира около дисплея. В комбинация с елегантен профил и превъзходно качество на картината LG UHD TV е впечатляващо допълнение към обзавеждането на всеки стилен дом. 

LG 49UJ701V-3

С дългогодишен опит в създаването на висококачествен звук harman/kardon® са идеалните партньори за проектиране на вашата система от високоговорители. Сега можете да се насладите на изцяло ново ниво на аудио потапяне. Качествената телевизия заслужава и качествен звук. Тази звукова технология създава седем виртуални канала, които произвеждат многоканален ефект ULTRA Surround. Изходната мощност на звука е 20W, които се поддържат от 2 вградени високоговорителя.

Размерите на телевизора са 1107×259.2×705мм, което го прави практичен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Възможността му за свързване с различни устройства ви позволяват да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център.

Нашето мнение за продукта:

49-инчовият телевизор LED Smart 49UJ701V от водещата марка LG е снабден с висококалиметричен набор, който разполага с плавна платформа за интелигентна телевизия, Freeview Play, 4K Ultra-HD и високо динамичен обхват. Това ви гарантира качествени изображения в комбинация с мултифункционалност на вашия 4K UHD телевизор. Подарете си истинско мултимедийно изживяване или просто една спокойна семейна кино вечер, с модерният телевизор LG 49UJ701V.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password